Zuhal Olcay Bursa’da müzik ziyafeti yaşattı

Güncelleme Tarihi:

Zuhal Olcay Bursa’da müzik ziyafeti yaşattı
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 14:28

Ünlü şarkıcı Zuhal Olcay, Bursa’ da Bursa Senfoni Orkestrası eşliğinde sahne aldı. 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde Nazım Hikmet Kültürevi’nde düzenlenen müzikli galada sahneye çıkan Zuhal Olay, dinleyenlere unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Bursa Nilüfer Belediyesi’nin her iki yılda bir gerçekleştirdiği  tiyatro festivali, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde Nazım Hikmet Kültürevi’nde düzenlenen müzikli galayla start verdi.

Zuhal Olcay, Bursa Senfoni Orkestrası eşliğinde sahneye çıktı. Olcay, müzikallerden seçme şarkılarla Bursalılardan tam not aldı. Zuhal Olcay’ı dinleyenler bu geceyi uzun süre hafızalarından silemeyecekler.

Zuhal Olcay Bursa’da müzik ziyafeti yaşattı

Zuhal Olcay kimdir?

10 Ağustos 1957 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Zuhal Olcay, oyuncu ve müzisyen kimliğe sahiptir. Sinema ve tiyatro oyunculuğundaki başarısının yanı sıra şarkıcılığıyla da oldukça popüler olmuştur. Türkiye’de ve dünyanın çeşitli ülkelerinde birçok ödül almış, “Parmak Damgası”, “Gecenin Öteki Yüzü”, “Ateşten Günler”, “Baharın Bittiği Yer” gibi filmleriyle Türk sinemasında önemli bir yer edinmiştir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!