Zafer Algöz ve Emrah Kaman başrolde! Kaçma Birader'in ilk fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Zafer Algöz ve Emrah Kaman başrolde Kaçma Biraderin ilk fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2016 16:57

Birbirinden garip aile üyelerine sahip olan Yozgatlı Kolçak Ailesi'nin bir Taksim macerasını beyazperdeye taşıyan Kaçma Birader'in ilk fragmanı yayınlandı. Filmin oyuncu kadrosunda sinema ve televizyon dünyasının tanınmış isimleri yer alıyor.

Haberin Devamı

Senaryosunu yazıkları Kardeş Payı ile adından söz ettiren Emrah ve Murat Kaman'ın filmi "Kaçma Birader" ilk fragmanıyla izleyici karşısına çıktı. Emrah Kaman'ın oyuncu, senarist ve yönetmen kimliğiyle bulunduğu Kaçma Birader'in kadrosunda sinemanın tanınan isimleri yer alıyor. Zafer Algöz, Melek Baykal, Emrah Kaman, Algı Eke, Cihan Ercan, Nejat Uygur, Alina Boz, Nursel Köse ve Necip Memili’den oluşan güçlü kadrosuyla merak uyandırıyor.

 

 

Haberin Devamı

Endemol Shine Türkiye ve Böcek Film’in ortak yapımı olan "Kaçma Birader", Yozgat'tan İstanbul'a bir kaçış hikayesini perdeye taşıyor. Yönetmenliğini Murat Kaman ve Defne Deliormanlı'nın üstlendiği filmde, Kolçak Ailesi'nin en küçük ferdi, sevdiği kız için İstanbul'a kaçmıştır. Oğullarının peşine, İstanbul'a gelen aile Taksim'de umulmadık insanlarla karşılaşıp birbirinden eğlenceli maceralara atılacaktır. İzleyicisine bol kahkaha vadeden Kaçma Birader, 4 Mart 2016 tarihinde vizyona girecek.

 

Haberin Devamı

Zafer Algöz ve Emrah Kaman başrolde Kaçma Biraderin ilk fragmanı
 tarafından hazırlanmıştır. 

BAKMADAN GEÇME!