Yeniden başlasın

Güncelleme Tarihi:

Yeniden başlasın
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2015 14:59

“Ya biterse?” endişesi duymadan ekran karşısına geçmenizi sağlayacak banko dizilerde arayı kapatmak için son günler. Bu yazki seçiminize göre garantili kış dizinizi seçip, hemen işe koyulun.

Haberin Devamı

GÜNEŞİN KIZLARI'NI SEVENLERE POYRAZ KARAYEL

Güneşin Kızları’ndaki esrarla bezeli insan ilişkilerine bayılanlar için Poyraz Karayel’deki Oğuz Atay sevdalısı dürüst polis Poyraz ile doktor Ayşegül’ün mafya soslu aşk hikâyesi uygun seçim. Bonusu, sevimli küçük çocuk. Poyraz Karayel’in gençler eksenli yan hikâyesi ise mafya babasının yardımcıları Zülfikar ile Sefer üzerinden ilerliyor. Aşksa aşk, gerilimse gerilim; üstüne de bol aforizma. Diziye bu sezon İdil Fırat, Hare Sürel, Özkan Uğur ve Berk Erçel katılıyor.

‘KİRALIK AŞK' SEVENLERE KİRAZ MEVSİMİ

Yeniden başlasın

Fox, hafta içi her gün, 10:00

Yaşı da ruhu da her zaman genç olanlardan, dizi izlerken eğlenmek, kafa boşaltmak isteyenlerdenseniz ve bu yaz cuma gecelerinizi Kiralık Aşk’a bağlamışsanız, geçen yıl muhtemelen bol bol adını duymuş olduğunuz Kiraz Mevsimi’ni izlemelisiniz. İşadamı, genç kız, bir türlü itiraf edilemeyen aşk, öpüştüler mi, öpüşecekler mi, hashtag’ler, bölüm etiketleri, iki âşığın hibrid isimleri filan derken, sosyal medyanın da etkisiyle kendinizi bir masal dünyasında bulmanız işten değil.

Haberin Devamı

YAZ'IN ÖYKÜSÜ'NÜ SEVENLERE PARAMPARÇA

Yeniden başlasın

Star, pazar, 22:30

Elde olmayan sebeplerle birbirinden kopmuş ana-babalar ve çocuklar yıllar sonra bir araya gelince neler yaşanır? İzleyenin sık sık “Bnim başıma gelseydi ne yapardım?” sorusunu aklından geçirdiği, temelde aileyi konu edinen, bir ailenin nasıl oluştuğunu, nelere rağmen ayakta kalabildiğini inceden inceye işleyen diziler bunlar. Tabii ‘esas’ ailenin sınırları dışında gelişen aşk, heyecan, kötü tohumlar eksik değil. Paramparça’ya bu yıl MedCezir’in Selim Serez’i Barış Falay katılıyor.

KÖPEKBALIĞI HAKKINDA KONUŞMALIYIZ

KÖPEKBALIĞI FESTİVALİ

Yeniden başlasın

Nat Geo Wild, pazar-cuma, 19:00

Haberin Devamı

Pazar gecesinden cumaya kadar her gün bir belgeselle köpekbalıklarının gizemli dünyası kimi zaman dehşete düşüren, kimi zaman da büyüleyen özellikleri ile gözler önüne serilecek. Vücut yapıları, insanlara saldırıları, beslenme alışkanlıkları, ava çıkışları derken, bilmediğimiz hiçbir şey kalmayacak köpekbalıkları ile ilgili.

ADI BİLE GÜZEL: ALAGEYİK

Yeniden başlasın

İz TV, çarşamba, 21:45

Belgeselin adı: Dama Dama’nın Yolculuğu. Konusu: Alageyiklerin ülkemizdeki son yaşam alanı Antalya Düzlerçamı Yaban Hayatı Geliştirme Sahası’nda, 60’lı yıllardan bu yana sürdürülen çalışmalar, ODTÜ, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü’nün o güzelim alageyiklere yeni doğal yaşama alanları yaratma çabaları. Hızla azalan alageyiklere üzülürken, yavru alageyiklerle mutlu olmak. Kısaca, lütfen izleyin!

BAKMADAN GEÇME!