Yaz borsası

Güncelleme Tarihi:

Yaz borsası
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2016 12:34

Hangi dizi yükselişte, hangisi çakılmak üzere, hangisi gelecek vaat ediyor?

Haberin Devamı

ATV /ÇARŞAMBA

Seviyor Sevmiyor: Bu yazın hit’i. ‘Kiralık Aşk’ın boşluğunu hemen dolduruverdi. Zirveyi kaptırmıyor, her hafta daha da güçleniyor. Çirkin ördek yavrusu hikayesi, yine bir Kore dizisi uyarlamasında ekrana geliyor. Bu kez, senaryo daha özenli (makyaj biraz uyduruk), oyuncular tatlı, tempo ideal. Yolu açık.

 

ATV /CUMA

Yaz borsası

Rengârenk: Bu sezon yeterince Ege göremedik diyenlerin ilacı ‘Rengârenk’. İzmir ortamlarının yanı sıra çok tatlı bir ekran çiftimiz var: Selin Şekerci ve Kaan Taşaner. Üstelik zengin avcısı genç kızların, holding veliahtlarının, taş kalpli CEO ve sakar asistanı aşklarının istilasındaki ekrana farklı bir öykü getiriyor. Şöhretle dalga geçiyor, ergenlik kokmayan, genç bir aşk hikâyesi kurguluyor. Sezonun gizli yıldızı olmaya aday.

 

Haberin Devamı

FOX TV / PAZARTESİ

Yaz borsası

Hayat Sevince Güzel: Pazartesinin lideri olan ‘Hayat Sevince Güzel’, bu sezon Fox TV’nin yüzünü güldüren ikinci dizisi. Bir yaz klişesi olarak Ege’deyiz. Neyse ki Algı Eke’nin canlandırdığı esas kızımız evlenme takıntılı ya da kafesleme tutkunu değil. Güzel oğlanlar, güzel kızlar bu yazı lider kapatır gibi görünüyor.

 

KANAL D / YAKINDA

Yaz borsası


Bodrum Masalı: Daha başlamadan ortalığı karıştırdı. Timuçin Esen, Şevval Sam ekrana dönüyor. Yaz sezonunun hafif işlerinin yanında yüksek sezon dizisi etkisi yaratacak gibi görünüyor.

 

FOX TV / ÇARŞAMBA

Yaz borsası

Haberin Devamı

No: 309: Fox TV nihayet aradığı cevheri bulmuş olabilir. İlk iki alışma bölümünün ardından, müthiş bir patlama yaşayan dizi, reytinglerde ‘Survivor’ finaline bile kafa tuttu. Zirvede ‘Seviyor, Sevmiyor’la kapışıyor. Tüm romantik komedi unsurlardan ortaya karışık, hafif bir yazlık seyirlik. Sumru Yavrucuk nefis, jönümüz Furkan Palalı bronz heykel kıvamında.

 

SHOW TV / SALI

Yaz borsası

Gülümse YeterErdal Özyağcılar’ın yeni dizisi -ilk bölümü çok parlak olmasa da- umut vaat eden bir açılış yaptı. Dizinin reytingi 3-4 civarında (‘Survivor’ 5-6 civarı reyting alıyordu). Fakat piyasadaki romantik komedi kakofonisi içinde, Özyağcılar’ın da etkisiyle iyi bir aile dizisi olarak aradan sıyrılabilir. İkinci bölüm 19 Temmuz’da ekranda.

 

Haberin Devamı

SHOW TV / ÇARŞAMBA

Yaz borsası

Aşk Laftan Anlamaz: Show TV’nin ‘Kiralık Aşk’a cevabı, ‘taklitler aslını yaşatır’ etkisi yarattı. Dizi yayımlandığı haftadan bu yana yedinci, sekizinci sıralarda yerinde sayıyor. ‘No: 309’ ve ‘Seviyor Sevmiyor’ gibi yaz hit’leriyle aynı gün savaşacak güçte değil. Yaz sezonunu kazasız belasız kapatsa da kışa kalması zor görünüyor.

 

Star TV /SALI

Yaz borsası

Şahane Damat: Ortalıkta iptal edildiğine dair söylentiler dolaşırken yapım şirketi ‘Devam ediyoruz’ diye açıklama yaptı. Tabii ki ateş olmayan yerden duman çıkmaz. AB’de 20’nci sıraya kadar geriledi, üstelik izleyicinin zekâsını küçümseyen espri anlayışıyla yükselişe geçmesi de zor.

BAKMADAN GEÇME!