Ya siz 'Yüzleşme'ye hazır mısınız?

Güncelleme Tarihi:

Ya siz Yüzleşmeye hazır mısınız
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2018 16:44

30'lu yaşlarınızın ilk yarısını bile geride bırakmadınız daha. Ama buna rağmen iş dünyasında başarılı bir beyaz yakalı oldunuz çoktan.  Dolgun bir maaşınız, pahalı bir arabanız, şık bir eviniz belki de hayalini kurduğunuz, herkesi kıskandıran fiziksel özelliklere sahip bir eşiniz  ve çocuklarınız var.

Haberin Devamı

Yani özetle günümüzde "başarı" diye nitelendirilen her şey elinizde. Peki mutlu musunuz? Ama "gerçekten" mutlu musunuz? Hayatınızı sürdürebilecek, size gelecek için motivasyon sağlayacak tutku içinizde barınıyor mu?

Böyle bir soruya yanıt vermek zor değil mi? İşte bir zamanlar kendisi de bu tür bir yaşam sürdüren Fırat Devecioğlu, bir noktada hiç arkasına bakmadan bıraktığı o dünyayı Yüzleşme adlı kitabının satırlarına taşıyor.

Ya siz Yüzleşmeye hazır mısınız

Daha önce Ot, Ayran Karga, İnsan Okur, Dünyalılar, The Geyik ve Cafrande gibi yayınlarda yazılar kaleme alan Fırat Devecioğlu, Mona Yayınları tarafından okura sunulan ilk kitabında "beyaz yakalı", "kariyer odaklı birey" gibi kavramları sorguluyor. Kendi geçmiş deneyimlerinin de süzgecinden geçirerek okurunu bir tür "yüzleşmeye" çağırıyor. Tıpkı kitabının adı gibi.

 

 

Haberin Devamı
 

“Arabesk’in karamsar sözlerini kabul etmiyorum”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!