X-Men: Apocalypse’in yeni fragmanı nefes kesti

Güncelleme Tarihi:

X-Men: Apocalypse’in yeni fragmanı nefes kesti
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2016 22:40

2016 yılının kuşkusuz en çok merak edilen ve beklenen filmlerinden biri olan 'X-Men: Apocalypse 2' Türkçe dublajlı fragmanıyla izleyicileri heyecanlandırdı.

Haberin Devamı

Vizyon tarihi yaklaşan X-Men: Apocalypse takipçilerini yavaş yavaş havaya sokmaya hazırlanıyor. İzleyicilerine, spoiler vermeden merak seviyesini arttıracak sahneler sunan X-Men: Apocalypse, neredeyse gösterilmeyen sahnesi kalmayan Batman v Superman: Dawn of Justice ve Captain America: Civil War’a göre daha ketum davranıyor. 

Haberin Devamı

EFSANE OYUNCU KADROSU

X-Men: Apocalypse, bu yıl gösterime girecek olan süper kahraman filmleri gibi dillere destan bir oyuncu kadrosuna sahip. X-Men serisinin demirbaşları Jennifer Lawrence, James McAvoy, Michael Fassbender, Rose Byrne, Evan Peters, Lucas Till, Nicholas Hoult yeni filmde de yer alırken Oscar Isaac, Tye Sheridan, Sophie Turner, Alexandra Shipp, Kodi Smith-McPhee, Ben Hardy, Lana Connor ve Olivia Munn kadroya yeni katılan isimler oluyor. Filmin senaryosu Simon Kinberg'in kaleminden çıkarken yönetmen koltuğunda Bryan Singer oturuyor.

X-Men: Apocalypse’in yeni fragmanı nefes kesti

Haberin Devamı

X-MEN: APOCALYPSE 19 MAYIS’TA SİNEMALARDA!

X-Men: Apocalypse, En Sabah Nur adlı dünyanın ilk mutantını konu alıyor. Tanrı ve X-Men evreninin ilk mutantı olarak bilinen Apocalypse (Oscar Isaac), dünyadaki mutantların güçlerini toplayarak ölümsüz ve yok edilemez hale geldi. Binlerde yılın ardından gerçekleşen büyük uyanışla birlikte gördüğü dünyadan memnun kalmayan ve kendi hükmedeceği bir dünya düzeni oluşturmak isteyen En Sabah Nur, bir mutant takımı kurmaya başlar. Bu büyük yıkımı karşısına, Professor X'in yardımlarıyla kurulan Raven (Jennifer Lawrence)'in liderlik ettiği genç bir X-Men takımı çıkar.

 

sinemajor.com Tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!