Ulan İstanbul izle yeni bölümde sürpriz oyuncu Miss Turkey güzeli

Güncelleme Tarihi:

Ulan İstanbul izle yeni bölümde sürpriz oyuncu Miss Turkey güzeli
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2014 09:54

Ulan İstanbul, yeni bölümüyle Pazartesi akşamı 20.00'de Kanal D'de! Yaren ve Karlos tam yedi yıl önce ayrıldılar ve bir daha da görüşmemişlerdi. Peki neden? Sır perdesi aralanıyor. İkili bu sefer “Doktor” isimli şarkıyı söylüyorlar. 2011 Miss Turkey Güzeli Melisa Aslı Pamuk’un da konuk oyuncu olarak yer alıyor.

Haberin Devamı

Ulan İstanbul hız kesmeden yeni bölümüyle kaldığı yerden devam ediyor. Hayati'nin karakolda ne işi var? Kanal D'nin başarılı dizisi Ulan İstanbul'un bu haftaki konuğu ise Türkiye'nin tescilli güzellerinden Melisa Aslı Pamuk.

Daha önce Kurt Seyit ve Şura, Yer Gök Aşk gibi yapımlarda rol alan Pamuk, Ferdi'nin eski sevgilisi Zeynep karakterini canlandıracak ve Ferdi - ­Derya cephesini, tam da sözlendikleri gün, fena halde karıştıracak.

Ferdi ve Derya, Kandemir'in aşklarını onaylamasının üzerine sözlenmeye karar verir. Ansızın Ferdi'yi uzun zamandır görmediğini söyleyerek gelen genç kız kimdir? Ulan İstanbul'un Pazartesi günü yayınlanacak yeni bölümüne Karlos ve Yaren'in yeni düeti de damgasını vuracak...

Şebnem Bozoklu (Yaren) ve Erkan Kolçak Köstendil (Karlos) yeni bir şarkıyla kulakların pasını silecek. 7 yıl öncesinde dönülen sahnelerde Yaren ve Karlos birlikte ilk kez sahneye çıkacak ve "Doktor" isimli şarkıyı performe edecekler.

Haberin Devamı

Kanal D’nin sevilen dizisi “Ulan İstanbul”un yarın akşam ekrana gelecek bölümünde, Karlos ve Yaren’in geçmişiyle ilgili sır perdesi aralanıyor.

Hayati başını belaya sokmuştur. Aytop'un evinde ne aradığını nasıl açıklayacaktır? Ekip, bu kez yakayı ele verme endişesi içindedir.

Ulan İstanbul izle yeni bölümde sürpriz oyuncu Miss Turkey güzeli

MELİSA ASLI PAMUK KİMDİR?

Melisa Aslı Pamuk, 14 Nisan 1991 yılında Haarlem Hollanda’da doğdu. Türk kökenli profesyonel oyuncu ve modelin Türkiye ve dünya çapında tanınmasıysa 2011 yılında katıldığı Türkiye Güzellik yarışması oldu. Bu yarışmadan birincilikle ayrılan Melisa Aslı Pamuk, Türkiye’yi 2011 yılının eylül ayında Brezilya’nın São Paulo şehrinde düzenlenecek olan Miss Universe (Kâinat Güzellik Yarışması)’te temsil etti. İyi seviyede Türkçe, İngilizce, Flemenkçe (Hollandaca), Almanca ve orta seviyede Fransızca konuşabilen Pamuk, Hollanda’da Amsterdam Üniversitesi’nde Psikoloji eğitimine başlamış ancak Miss Turkey kariyeri için okulunu dondurmuştur. 1.76 boyunda ve 58 kg olan tescilli güzel 85-62-90 vücut ölçülerine sahip.

BAKMADAN GEÇME!