Türk erkeğini yedirmeyiz!

Güncelleme Tarihi:

Türk erkeğini yedirmeyiz
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2015 14:42

Oyuncu Gonca Vuslateri ‘Hiç ama hiçbir Türkten çocuk yapmak istemem’ dedi ortalık karıştı. Tamam, kadın cinayetlerinde yüzümüz yerden kalkmayacak bir utanç sıralamasındayız. Erkek şiddeti deyince zihnimiz, öfkeyle ‘Türk erkeği’ diyor. Ama bu madalyonun bir tarafı. Kimine göre Vuslateri yiğidi öldürdü hakkını vermedi. E biz de madalyonun diğer tarafına bakıp, hakkını verecek ve 'Neden Türk erkeği' sorusuna ışık tutacak maddeleri sıraladık.

Haberin Devamı

Anadilde sevişmek iyidir. Türk erkeğiyle Türkçe sevişirsin

Tamam, adonisine kurban olduğumuz elin Giovannisi'ne Feredikosu'na sözümüz yok ama adam 'Kalçan güzel mi' diyor, küfür mü ediyor belli değil. Anadilde sevişmek paha biçilemez.

Yakışıklıdır

Dört mevsimin yaşandığı ülkemizde, her zevke hitap edebilecek erkek mevcuttur. Kılçıksız Akdeniz erkeğinden, yağız Ege delikanlılarına, her an sürprizlerle dolu Karadeniz erkeklerinden koruyup, kollayıp sahiplenen Doğu erkeklerine... Söyleyin, hangi ülkede bu kadar çeşit var?

Türk erkeğini yedirmeyiz

Dünya üstünde, Alman usulü hesaba itiraza hala direnen Don Kişot’tur

Hani batının iyi yanlarını alacaktık? İlk randevu için o kadar süslen, tak takıştır, yemeğe çık. Romantik anlar birbirini kovalasın. Hesap gelince adam Alman usulüne bağlasın! Türk kadını jest sever anacım. Türk erkeği de bu mevzuda Don Kişot'un hasıdır. Kadına kolay kolay hesap ödetmez.

Haberin Devamı

Türk erkeğini yedirmeyiz

Kadir İnanır gibi sahiplenir

Türk erkeği yeri gelince kadını en damardan sahiplenir. Ne kadar vurdumduymaz görünürse görünsün, bir Türk erkeğinin yanında başlayın bakalım ağlamaya.
Başınızı yaslayacak omuz, yaralarınızı saracak derman oluverir. Kadınların içgüdülerindeki korunma ihtiyacını karşılamada ustadır.

Türk erkeğini yedirmeyiz

Flört eder, kur yapar, ilgi gösterir

Her yıl ülkemize akın akın gelen yabancı turist kızlarımızın (özellikle soğuk Kuzey ülkelerinden) vazgeçemediği bir Türk erkeği gerçeği var.
Türk erkeği flört eder, kur yapar, ilgi gösterir. Sekste kadına kadın olduğunu en iyi hissettiren erkekler sıralamasında bayrağı elinde taşır.

Türk erkeğini yedirmeyiz

Haberin Devamı

Bol şekerli baba olur

Ne kadar çapkınım hovardayım havalarına bürünse de, kucağına bebeğini aldı mı Türk erkeği bambaşka bir faza geçer.
Naifleşir, korur, kollar. Dünyayı sırtına ver, şikayet etmez yüklenir. O sebepledir ki, ülkemizde erkeğini çocuk yaparak bağlayan kadınların sayısı bir hayli fazladır.

Türk erkeğini yedirmeyiz

Sürprizlerle doludur

Öyle Avrupa erkekleri gibi planlı, günü gününe uyan erkek değildir. Bir Türk erkeğiyle birlikteyseniz, ilişkiniz her daim heyecanlıdır.
Ona her gün yeniden aşık olabilirsiniz.

Gonca Vuslateri bilinmeyenlerini anlattı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!