Trabzon kitap günlerine yoğun ilgi

Güncelleme Tarihi:

Trabzon kitap günlerine yoğun ilgi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2016 17:05

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Trabzon Kitap Günleri, 29 Nisan Cuma günü Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde muhteşem bir törenle kapılarını kitapseverlere açtı. 80 yazar ve 100 yayınevinin katıldığı fuarda birçok yazar söyleşi ve imza programı gerçekleştiriyor. Kitapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği fuar, 8 Mayıs Pazar günü sona erecek.

Haberin Devamı

Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen fuarın açılışını 29 Nisan günü Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva, Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, siyasi parti temsilcileri, yazarlar ve çok sayıda kitapsever birlikte gerçekleştirdi.

HÜRRİYET ÇOCUK KULÜBÜ VE ÖMÜR KURT DA FUARDA

Açıldığı günden itibaren fuara yoğun ilgi gösteren Karadenizliler, yazarlarla buluşuyor. Hürriyet yazarı ve Hürriyet Çocuk Kulübü yöneticisi Ömür Kurt da Derya Kitabevi'nin davetlisi olarak 6 Mayıs Cuma günü fuar kapsamında Karadenizli kitapseverlerle buluşacak. Küresel çizgi film ve bilgisayar oyunlarının çocuk ve gençler üzerindeki etkileri konusunda bir söyleşi verecek olan Kurt, 6 Mayıs Cuma günü Pozitif Yayınları standında olacak. Kurt'un söyleşisi ise saat 15.00'de Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek. 

Haberin Devamı

FUARA YOĞUN İLGİ

80 yazar ve 100 yayınevinin katıldığı fuar kapsamında gerçekleşen söyleşiler 6, 7 ve 8 Mayıs günlerinde de devam edecek. Roman, öykü, şiir, hikâye, araştırma-inceleme, çocuk öyküleri ve daha birçok dalda eserleri bulunan yazarlar kitaplarını imzalayacak, okurları ile buluşacak. Fuar 8 Mayıs Pazar günü saat 18.00'de sona erecek. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!