Survivor Ünlüler Adası'nda yangın çıktı!

Güncelleme Tarihi:

Survivor Ünlüler Adasında yangın çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 14:13

Dominik’te gerçekleştirilen Survivor’da yangın paniği yaşandı. Ünlüler Adası’nda çıkan yangın yarışmacıların korku dolu anlar yaşamasına neden oldu. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Tv8'in izlenme rekorları kıran yarışması Survivor'ın yeni bölümüne Ünlüler Adası'nda çıkan yangın damga vurdu. Ünlüler adasında çıkan yangın korkuttu. Çıkan yangınla büyük panik yaşayan yarışmacılar yangını kendi çabalarıyla söndürdü.

Survivor'un 25 Mart Cuma akşamı yayınlanan bölümünde ödül oyunu sonrası adaya dönen Ünlüler takımında Yunus ile Mehmet arasında gerginlik yaşandı. Seslerin yükseldiği ve argo kelimelerin de kullanıldığı tartışmada ikili aralarına mesafe koyma kararı aldı.

Survivor Ünlüler Adasında yangın çıktı

Daha önce de Survivor yarışmasını çeken prodüksiyon ekibinin kaldığı adada büyük bir yangın çıkmıştı. Yangın nedeniyle de çekimlere bir gün ara verilmişti.

Haberin Devamı

"Yangında can kaybının olmamasını" tek tesellilerinin olduğunu söyleyen Acun Ilıcalı "Allah'tan ekibimize ve adada yaşayan yerli halka bir şey olmadı, içlerinde bizim ekibinde kaldığı otel ve 8 restoranın yanmasını büyük bir üzüntü ve çaresizlikle izledik" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!