Survivor All Star'da Seda ve Begüm arasında ipler bir anda gerildi | izle

Güncelleme Tarihi:

Survivor All Starda Seda ve Begüm arasında ipler bir anda gerildi | izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2015 11:33

Gönüllüler adasının kadın yarışmacıları arasında sular durulmak bilmiyor. Bu sefer de iki iyi arkadaş olan Begüm ve nam-ı diğer ‘Off ya’ Seda, barakalarında birbirlerine seslerini yükselterek tartıştı.

Haberin Devamı

'Off ya Seda' sonunda en iyi arkadaşlarından Begüm ile tartıştı. Begüm'ün söylediğine çok sinirlenen Seda'yı sakinleştirmek Sahra'ya düştü.

Survivor All Star yarışmasında gergin anlar yaşandı. Gönüllüler ve Ünlüler'in yarıştığı adada Seda ve takım arkadaşı Begüm arasında sinirler birden gerildi. Seda'nın kendisini taklit etmesi, Begüm'ü kızdırırken, Begüm takım arkadaşı Seda'ya 'Lan' diye hitap etti.

FULYA VEDA ETTİ

Son 10 yılın en iyilerinin yarıştığı Survivor All Star'a ikinci veda eden isim ünlüler takımından Fulya Keskin oldu. Fenomen yarışmanın dikkat çeken yarışmacılarından birisi de Fulya Keskin olmuştu. Survivor 2005'te mücadele eden Survivor Fulya, Survivor'a katılma isteğini 'Survivor'u macerayı sevdiğim için istiyorum. Kesinlikle benim karakterime çok uygun bir yarışma' sözleriyle anlatmıştı.

İŞTE O ANLAR

Haberin Devamı

Haberin Devamı

SURVİVOR ALL STAR SEDA KİMDİR?

Survivor yarışmacılarından Seda Aktuğlu 24 Nisan 1987 Almanya doğumlu olup 28 yaşındadır.Boğa Burcudur. Aslen İzmirlidir. Türk anne babanın türk kızıdır. Çifte vatandaştır. Bir ağabeyi vardır. Pinneberg Statische çocuk yuvası ardından, Pinneberg Carl-Eiltz okulunun ilk öğreniminin orta bölümünü bitirmiştir.

Akabinde 2003 yılında Eskişehir Özel Gelişim Kolejinde liseye devam etmiş ve 2006 yılında liseyi bitirmiştir. Aynı yıl Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Almanca Öğretmenlik Bölümünü kazanmıştır. Seda, Var mısın Yok musun yarışmasında son iki kutuya 200 TL ve 100.000 TL ile girdi, kutusunda 100.000 TL olan Seda, teklifi kabul etti ve 34.000 TL kazandı.

Haberin Devamı

Survivor All Starda Seda ve Begüm arasında ipler bir anda gerildi | izle

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!