Survivor All Star Nadya'nın çok konuşulan masaj videosu | izle | Nadia Zagli kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Survivor All Star Nadyanın çok konuşulan masaj videosu | izle | Nadia Zagli kimdir
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2015 09:17

Türkiye - Yunanistan'da ilk defa karşımıza çıkan Nadya Zagli, Acun Ilıcalı'nın isteği üzerine bu yıl Survivor All Star'a katıldı. Survivor All Star Gönüllüler takımının başarılı yarışmacısı Nadya Zagli'nin masaj görüntüleri sosyal medyaya düştü. İşte Survivor Nadya'nın çok konuşulan o görüntüleri. (Survivor All Star yarışmacısı Nadia Zagli kimdir?

Haberin Devamı

En sempatik ve doğal yarışmacılardan biri olan Nadya'nın bir tanıtım için çekilen videosu sosyal medyada ilgi odağı oldu. Survivor All Star yarışmacılarından belki de en çok merak edilen ismi şu sıralarda Nadia Zagli. Peki kimdir Nadia Zagli yani yarışmada tanıdığımız ismiyle Survivor Nadya...

Nadya, Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmasında yarışmış ve rüştünü ispatlamıştı. Yunan ekibinde yer alan güzel yarışmacı Türk yarışmacılardan Selim Sabah ile aşk yaşamış ve evlenmişti. Selim Sabah ile evliliği ile konuşulan güzel yarışmacı şimdilerde Survivor All Star yarışmasında mücadele ediyor.

Eski rakiplerinden birisi eski eşi Selim Sabah’ın yeni sevgilisi Merve Oflaz ile ada hayatı boyunca hiç polemiğe girmedi. 29 yaşında 1.66 boyunda ve 51 kilodur.

Haberin Devamı

Survivor All-Star yarışmacılarından Nadya Zagli'nin sosyal medyaya düşen görüntüleri olay yarattı. Görüntülerde Nadya, masaj yaptırıyor ve ardından da bir gece için hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Nadya Zagli'nin sosyal medyada en çok benzetildiği insan Beşiktaş'ın teknik direktörü Slaven Bilic.

Survivor All Star Nadyanın çok konuşulan masaj videosu | izle | Nadia Zagli kimdir

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!