Super Bowl 50'de yayınlanan fragmanlar

Güncelleme Tarihi:

Super Bowl 50de yayınlanan fragmanlar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2016 17:13

Amerikan Ulusal Futbol Ligi final karşılaşması Super Bowl geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi dudak uçuklatan reklam fiyatlarıyla bir kez daha konuşuldu. Türk Hava Yolları'nın da sponsporları arasında bulunduğu birbirinden önemli filmlerin yeni tanıtım fragmanları yayınlandı.

Haberin Devamı

Bu yılın yeni filmleri; fragmanları, görselleri ve detaylarıyla tanıtımlarını sürdürürken büyük etkinliklerde de kendilerini göstermeye çalışıyorlar. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Amerikan Futbol Ligi final karşılaşması Super Bowl'da birbirinden önemli firmalar ve yapım şirketleri reklamlarını yayınladı.

Amerikalıların ve Amerikan Futbolu tutkunlarının heyecanla beklediği Super Bowl 50, 2016 yılında vizyona girecek olan filmlerin tanıtım fragmanlarını da izleyicilerle buluşturdu. Nefeslerin kesildiği büyük karşılaşma için özel reklamlar hazırlandı ve 30 saniyesi 5 milyon dolar gibi büyük reklam paraları ödendi. 

Ekranları başında karşılaşmayı takip eden seyirciler; Captain America: Civil War, Deadpool, X-Men: Apocalypse, Batman v Superman: Dawn of Justice, Jason Bourne, 10 Cloverfield Lane, The Jungle Book, Teenage Mutant Ninja Turtles 2, Indepence Day: Resurgence, Gods of Egypt, Eddie the Eagle, The Secret Life of Pets gibi filmlerin yeni tanıtım fragmanlarını izleme şansı buldular. Fragmanlar arasında dikkat çekeni ise Türk Hava Yolları'nın sponsoru olduğu Batman v Superman: Dawn of Justice oldu.

 

Haberin Devamı

BATMAN V SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE

 

JASON BOURNE

Haberin Devamı

 

Haberin Devamı

INDEPENCE DAY: RESURGENCE

 

Haberin Devamı

CAPTAIN AMERICA: CIVIL WAR

 

Haberin Devamı

TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES 2  

 

DEADPOOL

 

GODS OF EGYPT

 

THE JUNGLE BOOK

 

X-MEN: APOCALYPSE

 

10 CLOVERFIELD LANE

 

THE SECRET LIFE OF PETS

 

sinemajor.com Tarafından hazırlanmıştır. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!