Sungurlar izle - 3. bölüm özeti: Serdar Komutan ihanete uğrar!

Güncelleme Tarihi:

Sungurlar izle - 3. bölüm özeti: Serdar Komutan ihanete uğrar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2014 17:01

Şefkat Tepe hayranlarının yeni gözdesi Sungurlar, Samanyolu TV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Sungurlar 3. yeni bölüm 8 Kasım cumartesi günü ekrana gelecek. Serdar Yüzbaşı yeni bölümde en güvendiği insan tarafından ihanete uğrar.

Haberin Devamı

Yeni sezonuna 25 Ekim’de başlayan Sungurlar 8 Kasım cumartesi günü 3. Yeni bölümüyle ekrana gelmeye hazır. Dizinin geçen haftalarında Serdar Yüzbaşı, Suriye’de kaçırıldıktan sonra rehin düşer ve infaz edilmek istenmişti. Serdar Komutan, kendisine izletilen Kıyamet Senaryosu görüntülerinden sonra dehşete düşmüş ve bu hain planı durdurabilmek için bulunduğu cehennemden kurtulmayı hedeflemişti.

Sungurlar dizisi oyuncuları: Mert Kılıç (Serdar Yüzbaşı) Bora Karakul (Doktor) Merve Anlağan (Meryem) Mehmet Küçük (Ferman) Onur Emre Teber (Fedai) Yıldız Güngör (Gülsüm) Emre Taşkıran (Yusuf) Zeki Gürdal K.Oğlu (Topal) Aydın Koç (Şahmar) Yılmaz Şerif (Ahmet)

Sungurlar’ın son bölümünde Şefkat Tepe hayranlarının merakla beklediği Kordon Celil ise yüz ameliyatı geçirmiş halde hayranlarının karşısına çıktı. Yeni bölümlerde Kordon Celil’i Mehmet Küçük canlandıracak. Kordon Celil’in yüzünü geçtiğimiz sezon köpekler parçalamış ve diziden ayrılmıştı. Uzun süre geri dönüp dönmeyeceği konuşulan Ertuğrul Şakar büyük bir sürpriz yaparak Kurtlar Vadisi Pusu'da boy göstermeye başlayınca dizinin hayranları epey üzülmüştü.

Haberin Devamı

Sungurlar izle - 3. bölüm özeti: Serdar Komutan ihanete uğrar

Bu sırda Yavuz, Sungurlar’ın kuyusunu kazmış ve onlar hakkında yakalama emrini çoktan çıkartmıştır. Fakat Serdar Komutan’ın arkadaşlarını bulmadan dönmeye hiç niyeti yoktur. Yavuz, Aslı’ya baskı yapmış ve Sungurlar’ı bir terör örgütü gibi duyurmasını sağlayıp basına servis etmiştir.

SUNGURLAR 3. BÖLÜM FRAGMANI - 8 KASIM CUMARTESİ

BAKMADAN GEÇME!