Sungurlar 10. bölüm fragmanı yayınlandı izle (STV canlı yayın akışı)

Güncelleme Tarihi:

Sungurlar 10. bölüm fragmanı yayınlandı izle (STV canlı yayın akışı)
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2014 16:44

“Ülkemizin üstüne oynanan bu kirli oyunu boz ve bu oyunu oynayanların başına geçir!” mottosuyla yeni sezona başlayan Sungurlar’da heyecan dorukta. Sungurlar'ın son bölümünde Maya örgütün eline düştü. Bütün düğümlerin çözüleceği 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

Sungurlar yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sungurlar, yeni bölümü ile 27 Aralık Cumartesi günü ekrana gelecek.

Sungurlar son bölümde planlanan saldırıyı deşifre edebilecek tek kişi Maya'dır ancak Maya örgütün eline geçti. Maya'nın başına gelenler Sungurlar'da büyük bir paniğe neden oldu. Tim şimdi daha da dikkatli olmak zorundaydı. Diğer taraftan örgüt ise Maya'yı öldürmeyi düşündü.

Sungurlar 9. bölümde Ayasofya saldırısı hakkında yaşanan gelişmeler sonucunda Albay, bombacıların Türkiye'ye girmeye çalıştığı bilgisini aldı ve ülke topraklarına bombacıların girmesinden önce harekete geçildi. Bombacılar Suriye'de etkisiz hale getirilmeliydi. Operasyona başlayan Sungurlar Timi, Suriye'de ihanete uğradı. Sungurlar 10. yeni bölümüyle 27 Aralık Cumartesi günü Samanyolu TV'de izlenebilecek. Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada yerini alacaktır.

Haberin Devamı

SUNGURLAR DİZİSİ OYUNCULARI:

Mert Kılıç (Serdar Yüzbaşı) Bora Karakul (Doktor) Merve Anlağan (Meryem) Mehmet Küçük (Ferman) Onur Emre Teber (Fedai) Yıldız Güngör (Gülsüm) Emre Taşkıran (Yusuf) Zeki Gürdal K.Oğlu (Topal) Aydın Koç (Şahmar) Yılmaz Şerif (Ahmet) Müzik: Edip Emre Işık: Osman Küçükşahin Görüntü Yönetmeni: Mustafa Karakuş Sanat Yönetmeni: Rami Akbulut Kostüm Şefi: Kader Peker Prodüksiyon Amiri: Ömer Yüksek

Dizide Naza karakterini canlandıran Dilara Büyükbayraktar 23 Ekim 1989 İzmir doğumlu. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Büyükbayraktar, İzmir’de bir süre özel tiyatrolarda boy gösterdi. Yeraltılı ve Evlilikte Uzatmalar gibi oyunlarda rol alan oyuncu, Sungurlar dizisinde Naza karakteriyle üne kavuştu.

SUNGURLAR 10. BÖLÜM FRAGMANI – 27 ARALIK CUMARTESİ

SAMANYOLU TV CANLI YAYIN AKIŞI

Kordon Celil yine düşmanların eceli oldu. ''Benim olduğum yer artık size mezar olacak lan!!''

Sungurlar 10. bölüm fragmanı yayınlandı izle (STV canlı yayın akışı)

Samanyolu TV ekranlarında yayınlanan ve Eskişehir'de çekimleri devam eden Sungurlar dizisinin Serdar Komutan'ı Mert Kılıç, büyük bir görev için İstanbul'a geldi.

Haberin Devamı

Dizi çekimlerinin yapıldığı esnada doğuştan engelli bir hayranı için kendisini telefonla aradıklarını öğrenen ünlü oyuncu, eşi Aslıhan Güner Kılıç'la hayranını evinde ziyaret ederek sürpriz yaptı.
Furkan adındaki hayranı, yıllardır televizyonda izlediği ve dizilerini hiç kaçırmadığı Mert Kılıç'ı görünce büyük mutluluk yaşadı. Ünlü oyuncu, 'Eskişehir'de çekimlerdeyken Furkan'ın dayısından bir telefon geldi.

Furkan'ın doğuştan engelli olduğunu, çok zor konuşabildiğini ve hareket edemediğini ancak Sungurlar'ı izlerken çok heyecanlandığını yazmıştı. Ben de Furkan'ı görmek için setten çıkıp İstanbul'a, onu ziyarete geldim. Furkan'ın sevindiğini görmek, onunla vakit geçirmek beni de çok mutlu etti. Kendisine asker selamını gösterdim, fotoğraflar çekildik.' dedi.

Haberin Devamı

Sungurlar 10. bölüm fragmanı yayınlandı izle (STV canlı yayın akışı)

BAKMADAN GEÇME!