Sümeyra Koç:Yetenek güzelliği döver

Güncelleme Tarihi:

Sümeyra Koç:Yetenek güzelliği döver
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2015 01:05

‘Kara Kutu’ dizisinin dikkat çeken başrolü Sümeyra Koç, başarısında fiziğinin etkili olduğunu söyleyenlere katılmıyor: “Uzun zamandan beri çabalıyorum. Eğer çok etkili olsaydı, çok önceden olurdu her şey...”

Haberin Devamı

Siz kimsiniz?
- Sırbistan göçmeni bir anne ile Karadağ göçmeni bir babanın kızıyım. İstanbul’ da doğdum. Aynı zamanda da Sırp vatandaşıyım.

Sümeyra Koç:Yetenek güzelliği döver


Güzellik bu meslekte tutunmanızda ve başrolü kapmanızda ne kadar etken oldu?
- Tamamen içeriden gelen ve bedenimizle bütünleştirdiğimiz şeyi dışarı yansıtma biçimimiz güzellik. Allah’ın bize hediye ettiği bir lütuf. Bunun için tabii şükrediyorum ama geçici olduğunu da unutmuyorum. Açıkçası benim için çok etken olduğunu düşünmüyorum. Uzun zamandan beri çabalıyorum. Eğer çok etkili olsaydı, çok önceden olurdu her şey.

Sümeyra Koç:Yetenek güzelliği döver


Kara Kutu’ya gelirsek...
- Kara Kutu’nun senaryosu kesinlikle çok farklı ve etkileyici. İzleyicinin kendini vererek çözmesi gereken bir kurgusu var. Ters köşeleri, çıkmazları olan, tahmin edilebilirliği düşük, yüksek kalitede bir iş. Tüm bunlara bir de Serdar Akar faktörü eklenince başka bir şey demeye gerek kalmıyor.

Haberin Devamı

Sümeyra Koç:Yetenek güzelliği döver


Siz bu kurgudan kendi adınıza nasıl bir ders çıkardınız?
- “İnsanlar plan yapar, Tanrı gülermiş” derler, bazen bir hayatı enine boyuna planlasak da ummadığımız şeyler olabiliyor. Hayatı kontrol etmekten ziyade, yeni koşullara adapte olabilmek insanı daha iyi bir canlı
yapıyor.

Sümeyra Koç’un başrolü Orhan Kılıç’la paylaştığı ‘Kara Kutu’ salı akşamları saat 23.15’te Kanal D’de yayınlanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!