'Şu An Buradasınız' Vision Art Platform'da açılıyor

Güncelleme Tarihi:

Şu An Buradasınız Vision Art Platformda açılıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2021 12:16

'Şu An Buradasınız' 24 Eylül Cuma (bugün) Vision Art Platform'da açılıyor. Sergi, farklı tekniklerle çalışan 4 sanatçının eserlerini bir araya getiriyor. Mike Berg, Merve Denizci, Umut Kambak ve Semih Zeki'nin katıldığı Şu An Buradasınız'ın metnini küratör ve sanat yazarı Sinan Eren Erk yazdı.

Haberin Devamı

Şu An Buradasınız, sınırları, çevreyi, boşlukları ve bütün bunların içindeki insanı, dört sanatçının kişisel perspektifinden izleyiciye sunuyor.

Tüketim toplumu düşüncesinin devamında ortaya çıkan süpermarket estetiğinin indirgemeci yapısının karşısına, özgür ifade alanlarını koyuyor.

İnsanın yapıyla kurduğu ilişkide çerçevelenen tüm fikirleri bir kez daha çerçeveliyor ve onları kendi hakimiyet alanlarının ortasında eleştiriyor.

Şu An Buradasınız Vision Art Platformda açılıyor

Görüş alanıyla oynayarak kurguyu tersine çeviriyor ve sahip olanın sahip olduğunu sandığına olan kaçınılmaz bağlılığını gözler önüne seriyor.

24 EKİM'E KADAR AÇIK OLACAK

24 Eylül Cuma günü açılan Şu An Buradasınız, 24 Ekim tarihine kadar 11.00 –18.00 saatleri arasında, Vişnezade mh. Süleyman Seba cd. No.35 Akaretler Beşiktaş
adresindeki Vision Art Platform'da izlenebilir.

BAKMADAN GEÇME!