Soruyu bil kitabı kazan

Güncelleme Tarihi:

Soruyu bil kitabı kazan
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2015 10:43

"Hurriyet.com.tr Hediye Kitap Günleri" devam ediyor. Bu yarışma ile 20 şanslı hurriyet.com.tr okuyucusu bizden, Nil Karaibrahimgil'in 'Kelebeğin Hayat Sırları' adlı kitabını kazanacak.

Haberin Devamı

17 yaşıma dönseydim, kendime şunları söylerdim:

En önemli şey aşk; onu doya doya yaşa!

Birkaç kişinin elini sıkı sıkı tut. Onların dertleriyle dertlen, mutluluklarıyla uç, dediklerine kulak ver. Başkalarının kriterlerine göre seçim yapma. O zaman başkalarının gideceği yerlere gidersin. Oralarda ne işin var? Her gün oku. Her şeyi oku. Ağaç olmak nasıldır? Van Gogh olmak nasıldır? İkinci Dünya Savaşı’na katılmış olmak nasıldır? Öğren. Kendinle sosyalleş. Yoksa unutursun nasıl biri olduğunu. Her gün şükret. Karanlık günler olacak. Düşeceksin de. Yaralar da açılacak. O zamanlarda şunu unutma: Tünel bitecek. Kalkacaksın da. Kabuk da bağlayacaksın. Korkmaktan korkma. Ödün bile kopsun. Sonra kapa gözünü bas karanlığına. Belki biri taş döşemiştir; kim bilir. Böbürlenme. Kibirlenme. Köpürme. Abart. Çoğalt. Parlat. Her gün, bir yazar tarafından hayatının hikâyelendirildiğini düşün ve dinle. Böyle bir kahraman olmak ister miydin? İstiyorsan başarıyorsun. Ne mutlu sana.

Haberin Devamı

Soruyu bil kitabı kazan

YAZAR HAKKINDA:

1976 yılında Ankara'da doğdu. 1998 yılında part-time olarak Reklamevi'nde reklam yazarı olarak çalıştı. 2000 yılında Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun oldu. Hüner Margarin ve First Duo reklamlarıyla Kristal Elma Ödülü'nü aldı. Turkcell Hazırkart 'ben özgürüm' , Bellona 'bellonayla' , Algida 'aşkımla erir misin?' , Orkid 'çocuk da yaparım kariyer de ' jinglelarını yaptı.İlk albümü 2002 yılında Nil Dünyası ismiyle, 2. albümü 2004 yılında Nil Fm ismiyle ve bir sonraki albümü 2006 yılında Tek Taşımı Kendim Aldım ismiyle yayınlandı. Nil ayrıca Organize İşler filminin jenerik müziğini yaptı. Nil Karaibrahimgil ayrıca Hürriyet’in eki Kelebek’te köşe yazıları yazmaktadır.

Haberin Devamı

SORU:

Nil Karaibrahimgil’in ilk kitabının adı nedir?

a) Nil'in Kelebekleri
b) Nil’in Kıyısında
c) Tek Taşımı Kendim Aldım
d) Nil FM

CEVABI GÖNDER

KATILIM ŞARTLARI

* Cevap gönderen yarışmacıların adını, soyadını, telefon numarasını, e-posta ve açık adreslerini EKSİKSİZ VE DOĞRU OLARAK CEVABI GÖNDER linkinde çıkan pencereye yazması zorunludur.
* Kazanan yarışmacı ödülünü bir başka kişiye devredemez.
* 18 yaşından küçükler yarışmaya katılamaz.
* Bir kereden fazla cevap yollayan okuyucuların cevapları dikkate alınmayacaktır.
* Kazananlar 3 Eylül Perşembe günü http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/keyif/ sayfasından duyurulacak.
* Hediye kitaplar posta yoluyla kazananların adreslerine yollanacak.
* Soru ya da görüşlerinizi sanslicuma@gmail.com e-posta adresine iletebilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!