Soruyu bil kitabı kazan

Güncelleme Tarihi:

Soruyu bil kitabı kazan
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2014 11:42

"Hurriyet.com.tr Hediye Kitap Günleri" devam ediyor. Bu yarışma ile 20 şanslı hurriyet.com.tr okuyucusu bizden, Zeynep Değirmencioğlu'ndan Kainat Sensin kitabını kazanacak.

Haberin Devamı

Astrolog Zeynep Değirmencioğlu Kâinat Sensin’de geçmişin ezoterik bilgileri ile astrolojinin öğretilerini harmanlıyor, yıldızların diliyle geleceğin şifrelerini çözüyor. Geleceği kurmak için geçmişe bakmak gerektiğini, insanoğlunun “dünya ana”ya borcu olduğunu söyleyen Zeynep Değirmencioğlu, “Neler olmakta ve neler olacak?” sorularına en kadim ilmin fısıldadığı cevapları aktarıyor. Dünya için bir şeyler yapmanın insanlığın başlıca sorumluluğu olduğuna inanan Zeynep Değirmecioğlu’nun “Sevgi denizine dalmalıyız” diyen sesine kulak verme zamanı…

KAİNAT SENSİN KİTABI İÇİN ÖDÜLLÜ SORU

Zeynep Değirmencioğlu’na 2007 yılında Aya İrini’de düzenlenen meditasyon etkinliğinde hangi piyanist eşlik etmiştir?

A: Fahir Atakoğlu
B: Kerem Görsev
C: Tuluyhan Uğurlu
D: Fazıl Say

Haberin Devamı

CEVABI GÖNDER

Soruyu bil kitabı kazan


YILDIZLAR GELECEK HAKKINDA NE SÖYLÜYOR?

Teknoloji, ekonomi, sosyal hayat… Dünya nereye gidiyor?
Peki ya ülkemiz? Acaba gelecekte Türkiye’yi neler bekliyor?
Ekonomide ve günlük hayatta hangi değişiklikler yaşanacak?
Beklenen İstanbul depremi ne zaman olacak?

YAZAR HAKKINDA

Zeynep Değirmencioğlu bilimsel astroloji çalışmalarına kendi sorularına cevap bulmak amacıyla 1974 yılında başlamıştır. Sağlıkta astrolojinin önemini gözeterek 1979 yılından itibaren yedi yıl süreyle bir üniversite hastanesinde misafir araştırmacı olarak çalışmış, incelediği binlerce haritayla konusunda uzmanlaşmıştır. 1974-1986 yılları arasında astrolojinin her branşında geniş bir arşiv oluşturmuştur. Değirmencioğlu, Asian Astrologers Congress tarafından ezoterik astroloji alanında araştırmacı olarak davet edilmiş, 2003 ve 2004 yıllarında “astroidler” ve “değişen enerji akışları” üzerine çalışmalar yapan bir grup Fransız astroloğun davetlisi olarak Fransa’da ortak araştırma ve çalışmalarda bulunmuştur. 2007 yılında Aya İrini’de piyanist Tuluyhan Uğurlu’nun doğaçlama yorumu eşliğinde gökcisimlerinin neleri sembolize ettiğini evrenin dili müzik eşliğinde meditasyon yaparak sunmuş ve bir ilki gerçekleştirmiştir. Değirmencioğlu, çeşitli dergi ve gazetelerde günlük burç yorumları yazmıştır. Halen astroloji danışmanlığı yapmakta ve eğitimlerini sürdürmektedir.

Haberin Devamı

KATILIM ŞARTLARI

* Cevap gönderen yarışmacıların adını, soyadını, telefon numarasını, e-posta ve açık adreslerini EKSİKSİZ VE DOĞRU OLARAK CEVABI GÖNDER linkinde çıkan pencereye yazması zorunludur.

* Kazanan yarışmacı ödülünü bir başka kişiye devredemez.

* 18 yaşından küçükler yarışmaya katılamaz.

* Bir kereden fazla cevap yollayan okuyucular, kazanma şanslarını artırmaz. İlk gönderdikleri cevap dikkate alınır.

* Kazananlar 26 Haziran Perşembe günü http://www.hurriyet.com.tr/kultur-sanat/ sayfasından duyurulacak.

* Hediye kitaplar posta yoluyla adreslerine yollanacak.

* Soru ya da görüşlerinizi ayolcu@hurriyet.com.tr e-posta adresine iletebilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!