Sol Şerit filminin basın toplantısına oyuncular katılmadı!

Güncelleme Tarihi:

Sol Şerit filminin basın toplantısına oyuncular katılmadı
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 17:15

Basının hazır bulunduğu “Sol Şerit” filminin basın toplantısına oyuncular katılmadı. Ceyda Ateş, Selin Şekerci gibi oyuncuların oynadığı "Sol Şerit" filminin basın toplantısına, patlama olur korkusuyla basının hazır bulunmasına rağmen oyuncular katılmadılar. İşte detaylar.

Haberin Devamı

Başrollerinde Ceyda Ateş, Selin Şekerci, Serkan Genç gibi bir çok tanıdık ismin oynadığı "Sol Şerit" filminin gösterimi için bugün Levent'in merkezinde bulunan Kanyon Alışveriş Merkezi'ne basın mensuplarını davet ettiler! Ne var ki oyuncular son zamanda yaşanan terör saldırılarını düşünerek patlama olur korkusuyla basının hazır bulunduğu toplantıya katılmadılar.

Sol Şerit filminin basın toplantısına oyuncular katılmadı

Ceyda Ateş Kimdir?

Ünlü Türk model, oyuncu ve sunucu olan Ceyda Ateş, 14 Eylül 1987 tarihinde, Ankara’da dünyaya geldi.

Ceyda Ateş Barış Manço Kültür Merkezi'nde tiyatro eğitimi aldı. "Gurbet Kadını", "Aşk Oyunu", "Elveda Rumeli" "Cennet Mahallesi" gibi dizilerde rol aldı. 2008 yılında Çılgın Dersane Kampta adlı sinema filminde oynadı. Ayrıca Kavak Yelleri dizisine konuk oyuncu olarak girmiş, daha sonra sezon (3.Sezon-2010) boyunca dizide rol almıştır. Daha sonra "Yer Gök Aşk" adlı dizide konuk oyuncu olarak bir süre rol almıştır. Ardından Adını Feriha Koydum adlı dizide rol almıştır. Adını Feriha Koydum dizisinden 2. sezonun sonunda ayrılmış ve baş rollerini Özgür Çevik'le paylaşacağı Evlerden Biri adlı dizide Nursen karakterini canlandırmıştır. Emir'in Yolu adlı televizyon dizisinin 73. bölümünde geri dönmüştür.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!