Sevdikleriniz için 2014’ün en yeni Kurban Bayramı mesajları

Güncelleme Tarihi:

Sevdikleriniz için 2014’ün en yeni Kurban Bayramı mesajları
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2014 14:57

İşte sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel 10 mesaj.. Bu yıl cumartesi gününe denk gelen Kurban Bayramı’nı beraber geçiremeyenler en azından birbirlerine tebrik mesajları ile sürpriz sunmak istiyorlar.

Haberin Devamı

Maddi imkânlarının el verdiği, hadislerce ve İslami kaynaklarla belirlenmiş ‘refah’ ölçütlerine sahip olan kişilere farz kılınan kurban kesimi aslında toplumsal yardımlaşma çağrısıdır. Bu vesile ile kutlanan ve yüzyıldır bir gelenek halinde devam eden Kurban Bayramı için peygamberimiz “Amellerin kıymeti ancak niyetlere göredir. Herkesin niyet ettiği ne ise eline geçecek olan ancak odur.“ demiştir.

Anne, baba veya büyüklerin, akrabaların, dostların ziyaret edildiği, dargınların barıştığı, hısımlar arasında birbirine hediyeler verildiği uzakta olanlara tebrik mesajları gönderildiği, kabirlerin ziyaret edilerek hayatta olmayanlar için dua edildiği, Kur’an okunarak ve sadaka verilerek ruhlarının anıldığı bir an daha geldi.

İşte ne yazacağı konusunda kararsanız kalanlar için en güzel öneriler.

Haberin Devamı

En Güzel 10 mesaj:

Kalbinize damla damla umut, yaşadığın günlere binlerce tatlı mutluluk dolup taşsın. Ailen hep yanında olsun, yüzün hiç solmasın. Daha nice günlere..

Bereketiyle gelen Kurban Bayramı sana ve sevdiklerine bol bol huzur, mutluluk ve dirlik getirsin. Tüm güzellikler evine dolsun.

Güzel yarınların başlangıcı olan bugün, bütün dualarımızın kabul olmasını diler nefsimizin güçlenmesini, yüreğimizin bedenimize ilham vermesini temenni ederim.

Benim hayatımda nehirler vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim hayatımda sevdiklerim vardır bayramları ayrı geçirince üzüldüğüm. En kısa zamanda görüşmek üzere..

Kestiğiniz kurbanlar kabul olsun.. İyi niyetle başladığımız her gün sevdikleriniz hep sizinle olsun.

Hayırlara vesile olmasını dilediğimiz zamanlardan birini daha yaşıyoruz. Bugün berhudar olma günüdür. Bizleri yaratan Allah’a binlerce kez şükürler olsun.

Tasalar sevince, hüzünler neşeye dönüşüyor. En güzel anıları birlikte paylaşabileceğimiz zamanlara..

Taptaze bir güneş doğdu bugün. O güneş hep senin ve sevdiklerin için parlasın. Işıl ışıl günler bizimle olsun.

Ellerimi kaldırıp dua ediyorum. Bir bayram daha hep beraberiz. Gönüllerin bir olduğu bugün Rabbimiz bizleri sevdiklerimizden ve doğru yoldan ayırmasın.

Haberin Devamı

En kısa zamanda bereketli sofralarda görüşmek dileğiyle. Bugününün sevinç içinde geçmesini temenni eder, hayırlara vesile olmasını arzu ederim.

Sevdikleriniz için 2014’ün en yeni Kurban Bayramı mesajları

Sevdikleriniz için 2014’ün en yeni Kurban Bayramı mesajları

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!