Şen Makas, Anadolu yollarında

Güncelleme Tarihi:

Şen Makas, Anadolu yollarında
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2018 13:37

Tiyatrokare, Şen Makas adlı oyunla Edinne'den Diyarbakır'a uzanan bir turneye çıkıyor. İstanbul'da 7 Ekim'de perde açan oyun, şimdi de Anadolu seyircisiyle buluşacak.

Haberin Devamı

 

Şen Makas, 22 Ekim'de Mersin, 23 Ekim'de Adana, 24 Ekim'de İskenderun, 25 Ekim'de Hatay, 26 Ekim'de Urfa, 27 Ekim'de Mardin, 28 Ekim’de Diyarbakır’da sahnelenecek.

Oyun; kasım ayında ise Kadıköy Halk Eğitim Merkezi, Trump Kültür Merkezi, Kenter Tiyatrosu, Ankara, Antalya, Konya, Aksaray, Bilecik Tiyatro Festivali'nde seyirciyle buluşacak.

Şen Makas, Anadolu yollarında

Seyircinin katılımıyla ile gerçekleşen eğlenceli interaktif komedi oyunu “Şen Makas”, Amerikan Tiyatro Tarihi’nde en uzun süreli oynanan oyun olarak Guiness Rekorlar Kitabı’na geçti. Dünyada Charlie Chaplin Komedi Ödülü’nü alan tek oyun olan “Şen Makas”, 35 yıldır Boston ve Washington’da aralıksız olarak perde açıyor.

Haberin Devamı

 NURSELİ İDİZ SAHNEYE DÖNDÜ

Şen Makas, Anadolu yollarında

Özgür Yetkinoğlu’nun uyarladığı yeni versiyonda Veysel Diker, Cem Güler, Müge Kement, Özgür Yetkinoğlu rol alıyor. Ünlü sunucu Jess Molho ise oyunun gidişatını yönlendiren bir komiser yardımcısını canlandırıyor.

Nedim Saban'ın rejisiyle perde açan Şen Makas aynı zamanda uzun süredir sahneden uzak kalan Nurseli İdiz'in de dönüş oyunu. İdiz, kısa bir zaman içinde hazırlandığı rolde, güzelliğine ve bakımına düşkün sosyetik bir dul kadını canlandırıyor. Oyunda işlenen cinayet, seyircilerin de katılımıyla sorgulanarak ve sosyal medya yardımıyla çözülmeye çalışılıyor. Her oyun farklı bir sonla bitiyor ve oyunun sonu her gece farklı oynanıyor.

 

Antep Fıstıklı Çikolatalı Cannoli | Mucize Lezzetler

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!