Selena Gomez müziği bırakıyor mu?

Güncelleme Tarihi:

Selena Gomez müziği bırakıyor mu
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2021 15:44

Çocuk yaşta şöhrete kavuşan ve art arda yaptığı albümlerle kariyerinde hızla yükselen Selena Gomez, müzik dünyasından emekli olmaya hazırlanıyor. 28 yaşındaki Gomez, yakında piyasaya çıkacak olan yeni albümü için de "Belki de müzik dünyasından emekli olmadan önce son denemem olacak" diye konuştu.

Haberin Devamı

Aynı zamanda oyuncu da olan 28 yaşındaki Gomez, Vogue dergisine verdiği röportajda, oyunculuğa daha fazla eğilmek istediğini söyledi.

“İnsanlar sizi ciddiye almazken müzik yapmaya devam etmek çok zor” diyen Gomez, zaman zaman kendisine “Neden hala buna devam ediyorum” diye sorduğunu belirtti.

 “Lose You to Love Me çıkardığım en iyi şarkıydı, ama bazı insanlar için bu hala yeterli değil” diyen Gomez, “Müziğimi seven çok kişi olduğunu düşünüyorum, bu nedenle minnettarım ve devam ediyorum. Ama yeni yapacağım albüm sanırım değişik olacak. Belki müzikten emekli olmadan önceki son denemem olacak” ifadesini kullandı.

Bugünlerde Hulu kanalında yayınlanan Only Murders in the Building adlı komedi dizisinde rol alan Gomez, oyunculuğa ağırlık vermek istediğini söyledi.

BAKMADAN GEÇME!