PIPPA MIDDLETON KÜLLERİNDEN DOĞDU

Güncelleme Tarihi:

PIPPA MIDDLETON KÜLLERİNDEN DOĞDU
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2015 14:35

İngiliz Kraliyet ailesinin yeni üyesi, Prens William ve Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın ikinci çocukları Prenses Charlotte Elizabeth Diana, vaftiz edildi. Törene Kate’in düğününde olduğu gibi kız kardeşi Pippa Middleton damga vurdu.

Haberin Devamı

Ağabeyi Prens George için Londra'da kalabalık bir tören düzenlenmesine rağmen prenses sınırlı sayıda konuğun davet edildiği sade bir törenle vaftiz edildi. İngiltere’nin doğusunda Norfolk’ta bulunan St. Mary Magdalene Kilisesi’nde gerçekleşen törenin Prens Geogre’dan sonra en dikkat çeken ismi teyzesi Pippa oldu.

Törene annesi Carole, babası Michael ve erkek kardeşi James ile katılan Pippa, yeğeni Charlotte'ın vaftiz annesi olamamasına rağmen hayal kırıklığına uğramış gibi görünmüyordu.

Etrafına gülücükler saçan 31 yaşındaki Pippa, krem rengi elbisesi ve şapkasıyla göz doldurdu.

Prens William ile evlenen ablası Kate Middleton'ın nedimesi olan Pippa, düğünde kıyafet tercihi, düzgün fiziği ve tavırlarıyla İngiliz ve dünya basının ilgisini çekmeyi başarmıştı.

Zarafetiyle uzun süre dünya basınında da yer alan küçük kardeşin şöhreti, ardı ardına çıkan ‘skandal’ haberleriyle sarsılsa da kısa sürede itibarını toparladı. Pippa, zarafetiyle bir kraliyet törenin daha en dikkat çeken ismi oldu.

BAKMADAN GEÇME!