Paramparça izle yeni bölümde Gülseren'in kocası Almanya'dan geri döner | 10. Bölüm - Star TV

Güncelleme Tarihi:

Paramparça izle yeni bölümde Gülserenin kocası Almanyadan geri döner | 10. Bölüm - Star TV
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2015 11:01

Dilara, kızı Hazal’ı arkadaşlarıyla tanıştırıyor. Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya’yı ortak bir projede buluşturan ve tutkulu bir aşkı konu eden Paramparça’nın 2 Şubat Pazartesi günü saat 20.30’da yayınlanacak yeni bölümünde gazetelere haberi Alper'in verdiğini öğrenen Cihan sinirle Alper'in evine gider.

Haberin Devamı

Aliye, Bin Bir Gece, Aşk ve Ceza gibi izlenme rekorları kıran yapımların senaristi Yıldız Tunç’un kaleme aldığı dizinin yönetici yapımcılığını Halil ile Menekşe, Yaprak Dökümügibi önemli projelerle adını duyuran Özlem Yurtsever üstleniyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Asi, Gönülçelen, Kayıp Şehir, Tatar Ramazan gibi dizilere imza atan ödüllü yönetmen Cevdet Mercan oturuyor.

Paramparça dizisi 10. yeni bölümde Gülseren'e kurdukları kaset komplosu ters tepen Dilara ne yapacağını bilemezken, Rahmi Bey yeni planlarını vakit kaybetmeksizin hayata geçirir. Dilara ile Cihan boşanma davası için mahkemeye gider. Dilara boşanmamakta kararlıdır. Dilara, yalıda düzenlediği brunch sayesinde Hazal'ı vakıf arkadaşları Ile tanıştırır. Gülseren ve Cansu anne-kız olmanın tadını çıkarıyor.

Haberin Devamı

GÜLSEREN’İN KOCASI ÖZKAN ALMANYA’DAN DÖNÜYOR!

Paramparça en son yeni bölümde Dilara'nın tüm itirazlarına rağmen Cihan'ın teşvikiyle tatile giden Gülseren ve Cansu ilk kez baş başa kalmanın ve anne-kız olmanın tadını çıkartır. Cansu'nun saçını tarayan Gülseren'e Yaptığı "Dadıları saymazsak saçımı ilk tarayan sensin" itirafı Gülseren'i yüreğinden yaralar.

Öte yandan yandan olan bitene çok öfkeli biri daha Vardır: Özkan. Almanya'dan kimsenin haberi olmadan dönen Özkan

Yayın Günü: 2 Şubat Pazartesi
Yayın Saati: 20.30

PARAMPARÇA 10. BÖLÜM FRAGMANI İZLE - 2 ŞUBAT PAZARTESİ

Haberin Devamı

OYUNCULAR: Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Cemal Hünal, Cihan Canova

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!