Paramparça 2 Bölüm Star TV izle | Cansu Öz annesi buluyor

Güncelleme Tarihi:

Paramparça 2 Bölüm Star TV izle | Cansu Öz annesi buluyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2014 11:08

Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya'nın başrollerini üstlendiği Paramparça dizisi 2. Bölümüyle geliyor. İntizar'ın 'Su Gibi Gözlerin Bahar' şarkısı ile adından söz ettiren dizide bu akşam hiçbir şey gizli kalmayacak ve Cansu öz annesini bulacak!

Haberin Devamı

Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya’yı ortak bir projede buluşturan ve tutkulu bir aşkı konu eden Paramparça’nın 8 Aralık pazartesi günü saat 20.30’da yayınlanacak yeni bölümünde Cihan ve Dilara’nın gerçek anne-babası olmadığını öğrenen ve babasının bütün çabasına rağmen kendisini evdeki bir yabancı olarak hissetmeye başlayan Cansu, öz annesini bulmak için düğmeye basacak.

Öte taraftan görümcesi Keriman’ın kaprisleriyle bir yandan da kızı Hazal’ın bitmeyen istekleri karşısında çaresiz kalan Gülseren ise çok zor günler yaşamaktadır.
Gözü yükseklerde olan kızı Hazal, boyundan büyük işlere kalkışıp başını derde sokar.

CANSU ÖZ ANNESİNİ BULUR
Cihan’ın eşi Dilara, öz kızının bulunması halinde bütün düzenlerinin yerle bir olacağı endişesiyle hiçbir şey olmamış gibi davranmaya çalışırken, Cansu, abisi Ozan’ın da yardımıyla öz annesinin kim olduğunu öğrenmeyi gerçekleştirir.

Haberin Devamı

Paramparça 2 Bölüm Star TV izle | Cansu Öz annesi buluyor

STAR TV - PARAMPARÇA 2. YENİ BÖLÜM FRAGMANI / 8 ARALIK PAZARTESİ

“KIZIMI BENDEN ASLA ALAMAZSINIZ!”
Gerçek kızının Cansu olduğunu öğrenen Gülseren ise çok az insanın başına gelebilecek bu büyük sarsıntı karşısında senelerce yetiştirdiği kızını kaybetme korkusu yaşar ve bir yandan da ‘gerçek’ kızının hayatına aniden girişiyle alt üst olur.
Yayın Günü: 8 Aralık Pazartesi
Yayaın Saati:20.30

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!