Mutluluk Zamanı filminin konusu ne, oyuncuları kimler? İşte Mutluluk Zamanı hakkında merak edilenler

Güncelleme Tarihi:

Mutluluk Zamanı filminin konusu ne, oyuncuları kimler İşte Mutluluk Zamanı hakkında merak edilenler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2022 10:20

Buğra Gülsoy ve Ali Erkan Ersezer'in senaryosunu yazdığı, Şenol Sönmez'in yönetmen koltuğunda oturduğu "Mutluluk Zamanı", kusursuz bir hayata sahip olan iki gencin sürpriz şekilde yollarının kesişmesini odağına alıyor. Peki, Mutluluk Zamanı filminin konusu ne, oyuncuları kimler?

Haberin Devamı

Romantik komedi türündeki filmin başrollerinde Elçin Sangu, Barış Arduç, Cengiz Bozkurt, Dila Bayrak ve Levent Öktem oynuyor. Filmin konusu ise şöyle;

Mert, müşterilerini hayata karşı ayakları dimdik yere basan insanlara dönüştüren 'mutluet.com.tr ' şirketinin sahibidir. Geçmişiyle yüzleşmeden kendi mükemmel hayatını yaratan Mert ve tüm hayatını geçmişinde yaşadıkları üzerine kuran Ada'nın yolları sürpriz bir şekilde kesişir. Mert'in hayatı Ada'yı tanıdıkça değişmeye başlar. Mert'i tanıdıkça ona aşık olan Ada ise ne kadar duygularına engel olmaya çalışsa da başarılı olamaz. Kendisini hep kaybeden biri olarak gören Ada'nın ağabeyi Tarık'ın hayatı ise Mert'le tanıştığında bambaşka bir hal alır. Fakat ne Cengiz'in Mert'in kız kardeşine aşık olduğundan haberi vardır; ne de Ada'nın abisinin Mert'ten çapkınlık dersleri aldığından.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!