Morgan Freeman'ın üvey torunu öldürüldü

Güncelleme Tarihi:

Morgan Freemanın üvey torunu öldürüldü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2015 07:31

Ünlü aktör Morgan Freeman'ın 33 yaşındaki üvey torunu E'Dena Hines'ın, şeytan çıkarma töreninde öldürüldüğü iddia edildi.

Haberin Devamı

Gelen bir ihbar üzerine sabaha karşı saat 3 sularında Manhattan'daki olay yerine giden polis E'Dena Hines'ın cansız bedenini Washington Heights'ta yaşadığı apartmanın önündeki kaldırımda buldu. Birden çok bıcak darbesi aldığı belirtilen Hines'ın eski sevgilisi tarafından öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Morgan Freemanın üvey torunu öldürüldü

Genç kadının yaşadığı apartman..

Daily Mail'in haberine göre, polis Hines'ın sevgilisini kaldırımda korkmuş bir halde şeytan kovalarken buldu. Bazı görgü tanıklarıysa katil zanlısının "Hz. İsa doğdu" diye bağırdığını ifade etti.

30 yaşındaki adam, psikiyatrik değerlendirme için hastaneye götürüldü.

Haberin Devamı

Freeman’ın ilk eşi Jeanette Adair Bradshaw’un torunu olan Hines, ünlü aktör ve ikinci eşi Myrna Colley-Lee tarafından büyütüldü. 2009 yılında Freeman’ın üvey torunuyla 10 yıldır aşk yaşadığı ve evlenecekleri ileri sürülmüştü.

Morgan Freemanın üvey torunu öldürüldü

Freeman ve E'Dena Hines, 62. Altın Küre Ödülleri'ne birlikte katılmıştı..

Torunun ardından ünlü aktör Freeman; "Dünya onun artistik kabiliyetini ve verebileceklerini asla öğrenemeyecek. Ailesi ve arkadaşları onu tanıdığı için çok şanslıydı. Onun ışığı kalbimizde, düşüncelerimizde ve dualarımızda parlamöaya devam edecek." şeklinde konuştu.

BAKMADAN GEÇME!