Model'den Şok Ayrılık

Güncelleme Tarihi:

Modelden Şok Ayrılık
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2016 11:31

Son yılların en başarılı gruplarından olan Model grubundan kötü haber geldi.Ayrılma haberleri gündeme geldiğinde ise ayrılmak yok açıklamasında bulunan grubun solisti Fatma Turgut dün akşam sahne aldığı mekanda "Model grubu Amerika'da yeni solistleriyle stüdyoya girdiler. Onlara başarılar dilerim" şeklinde açıklama yaparak resmen grubun dağıldığını duyurdu.

Haberin Devamı


Başka Hangi Gruplar Ayrılmıştı?

Cankan
15 yıl boyunca bir arada olan grup tam 7 albüm çıkardılar. 2009 yılında Fatih ABB ve Ayhan Malik ikilisi yollarını ayırdı. Ayhan Malik ''2m'' isimli yeni bir grup kurdu. Fatih ABB ise solo albüm yapmaya devam ediyor.

Modelden Şok Ayrılık

Emel - Erdal
Emel Müftüoğlu ve Erdal Çelik ikilisinin oluşturduğu grup iki albüm çıkarmıştı. Bu albümlerden sonra yollarını ayırdılar. Emel Müftüoğlu ve Erdal Çelik solo albümler yaparak kariyerine devam etti.

Modelden Şok Ayrılık

Haberin Devamı

Cici Kızlar
Bilgen Bengü, Şebnem Aksu ve Birnur Bilginoğlu üçlüsünden oluşan grup ''Delisin ''şarkısıyla kendini tanıttı. Grup daha sonra dağıldı. Sadece Bilgen Bengü müzik kariyerine devam etti.Şebnem Aksu ve Birnur Bilginoğlu ise farklı alanlara yöneldi.

Modelden Şok Ayrılık

Grup Vitamin
90'ların gruplarından olan Grup Vitamin, Ufuk Yıldırım, Ercan Saatçi ve Gökhan Semiz ile birlikte yola çıktılar. Daha sonra çok sayıda isim ile devam ettiler. Grup üyeleri ayrıldıktan sonra solo albümler yaparak müzik dünyasında var olmaya çalıştı.

Modelden Şok Ayrılık

İzel - Çelik - Ercan
Konservatuvardan başlayan arkadaşlıkla ''Dönmelisin'' albümünü 1990 yılında piyasaya çıkardılar. Pek çok ödül alan grup ani bir kararla ayrıldı ve solo albümler yapmaya başladı.

Modelden Şok Ayrılık

Çıtır Kızlar
Melda Gür, Ebru Kıran ve Serap Türk üçlüsünden oluşan grup iyi bir çıkış yaptı. Yerli Spice Girls olarak anılan grup da bir süre sonra dağıldı. İçlerinden sadece Melda Gür piyasada kalabildi,Ebru Kıran ve Serap Türk ise farklı alanlarda geçiş yaptı.

Modelden Şok Ayrılık

Haberin Devamı

Hepsi
2000'li yılların müzik gruplarında olan Hepsi grubu birçok başarıya imza attı. Müzik kariyerlerine oyunculuk dahi ekleyen grup daha sonra Gülçin'in ayrılması ile dağıldı. Gülçin solo albüm çıkardı. Hepsi grubu ise kalan 3 kişi ile müzik kariyerlerine devam etmeye çalışıyor.

Modelden Şok Ayrılık

Kargo

2000'li yılların gruplarından bir diğeri de Kargo grubuydu. Koray Candemir'in ayrılması ile bir süre Mirkelam ile yollarına devam eden grup onunla da yollarını ayırdı. Eskisi gibi etkili albüm çalışmaları olmasa da konserleriyle yine hayranlarıyla buluşmaya devam ediyor.

Modelden Şok Ayrılık

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!