Medcezir 45. yeni bölümde Mira, Yaman'a geri döner!

Güncelleme Tarihi:

Medcezir 45. yeni bölümde Mira, Yamana geri döner
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2014 16:54

Her cuma ekranlara gelen Medcezir 45. Yeni bölümüyle devam ediyor. Yaman ve Mira ayrılığa daha fazla dayanamıyorlar. Eski sevgililer tekrar bir araya geliyor.

Haberin Devamı

24 Ekim Cuma günü yayınlanacak yeni bölümde Mira ve Yaman her şeye adeta sıfırdan başlarlar ve yeniden taştıklarını varsayarlar. Senaryosunu Ece Yönenç’in yazdığı dizinin yönetmen sandalyesinde Ali Bilgin oturuyor.

Medcezir dizisinin ilk bölümü bundan 1 yıl önce tarihler 13 Eylül 2014’ü gösterirken yayınlanmıştı. The O.C. dizisinin Türkiye uyarlaması olarak ortaya çıkan dizinin yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor. Müzikler ise Toygar Işıklı’ya ait. Dizinin bazı bölümlerinde ise Serenay Sarıkaya şarkı söylüyor hatta Çağatay Ulusoy’la gerçekleştirdikleri düetler de var.

Geçtiğimiz bölümde neler olmuştu? Yaman, Mira ile aralarının düzeldiğini sanmıştı ama Orkun’un yaptığı oyun karşısında düşünceleri tam tersine dönmüştü. Mira, Yaman’ı ona inandıramayacağını düşünür ve sessiz kalır.Mert’in ortadan kaybolması herkesi endişendirir. Üstelik teknesi parçalanmış halde bulunmuştur. Birbirlerini hiç görmek istemeyen Mira ve Yaman, Mert için biraraya gelirler.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’nın başrolünde oynadığı dizinin diğer oyuncuları Barış Falay, Şebnem Dönmez, Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Murat Aygen ve Can Gürzap’tır.

Medcezir 45. yeni bölümde Mira, Yamana geri döner

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!