Kutsal Damacana 2'nin konusu ne? İşte Kutsal Damacana 2 oyuncu kadrosu ve konusu

Güncelleme Tarihi:

Kutsal Damacana 2nin konusu ne İşte Kutsal Damacana 2 oyuncu kadrosu ve konusu
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2021 12:04

Yönetmen koltuğunda Korhan Bozkurt'un oturduğu ve bir devam filmi niteliğinde olan Kutsal Damacana 2 filmi, konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri çekiyor. Film zaman zaman televizyon ekranlarında yayınlanınca, konusu ve oyuncu kadrosu merak konusu oluyor. Peki, Kutsal Damacana 2'nin konusu ne, oyuncuları kimler?

Haberin Devamı

Şafak Sezer'in başrolünü de oynadığı filmde, Mustafa Üstündağ, Aydemir Akbaş, Serkan Şengül, Tuğba Karaca, Yıldırım Memişoğlu, Eriş Akman, Güzin Usta ve Ferhat Güzel rol aldı. Hollywood'un vazgeçilmezi "kurt adam"ı tiye alan filmin konusu ise şöyle;

Fikret, eski mesleği olan gemiciliğe dönmüş, tayfa olarak çalıştığı gemiyle uzak denizlere açılmıştır. Gemi Hint okyanusunda seyrederken Somalili korsanların saldırısına uğrarlar ve korsanlar gemiyi ele geçirir. Fikret, denize atlayıp kaçar. Ertesi gün baygın bir halde Hindistan sahilinde bir kumsalda karaya vurur. Birkaç Hintli köylü Fikret'i bulur ve onu tedavi etmek için yakınlardaki bir Budist tapınağına götürür. Aradan beş ay geçer, Fikret sağlığına kavuşur. Üstelik tapınakta eğitim gören Serkan adındaki bir Türkle tanışıp, arkadaş olur. Ferrarisini Satan Bilge tadındaki Serkan, Fikret'in karakterine ve hayata bakış biçimine hayran olmuştur. Disiplin gerektiren tapınak hayatına uyum sağlayamayan Fikret, baş rahiple tartışınca Serkan'la birlikte tapınaktan kovulur. Fikret ve Serkan Türkiye'ye geri döner.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!