Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat'a verilen sandığın içinde ne var? | 4 Aralık fragman

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Pusuda Polata verilen sandığın içinde ne var | 4 Aralık fragman
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2014 09:48

Yeni bölümde Polat Alemdar’a sunulan sandığın içinde ne var, Polat neden bu kadar çok şaşırıyor? İşte 239. yeni bölüm fragmanı ve dizi özeti (Video - izle). Kurtlar Vadisi Pusu 239. bölümüyle, 3 Aralık perşembe gecesi Kanal 'de.

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının fenomen haline gelmiş dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'da yer yerinden oynayacak. Özellikle Polat Alemdar'ın yeni planları ve nasıl bir yol haritası izleyeceği merak ediliyor. Pusat sokaklarda 'Bonanza' sattırmamak için giriştiği savaşta galip gelebilecek mi? kime silahlı saldırı düzenliyor?

Kurtlar Vadisi hız kesmeden yoluna devam ediyor. Kurtlar Vadisi Pusu'nun 3 Aralık perşembe günü ekrana gelecek 239. bölüm fragmanı yayınlandı.

Kurtlar Vadisi Pusuda Polata verilen sandığın içinde ne var | 4 Aralık fragman

KURTLAR VADİSİ 238. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?
Süha’nın gizlediği sırra ortak olan Polat bundan sonra ilginç bir görev üstlenecektir. Güç gösterisi yapmayı kendine huy bellemiş olan Fehmi bu işten hiç de vaz geçecek gibi durmamaktadır. Fakat Cahit yanında olmadığı zaman bunu ne kadar daha sürdürebileceği meçhuldür. (KGT) Kamu Güvenliği Teşkilatı ekibi tam da Polat Alemdar’dan aldıkları emirleri kusursuz bir şekilde bir bir yerine getirirken, hiç ummadıkları sürpriz saldırılarla büyük bir darbe alırlar. Hem de bu sefer, Tilki Andrei’nin dışında başka konukları da vardır.

Haberin Devamı

ŞEDİD’İn Türkiye ayaklarından birini ve İstanbul’a kadar uzanan kolunu bükmek ve alt etmek için çalışan Akif ve adamları hiç ummadıkları bir olayla karşılaşır. Aynura ise Sagir’in eline düşmüş ve bununla da kalmamış, Sagir O’nu bir bomba düzeneğine oturtmuştur. Polat Alemdar, karanlık güçlerin üzerine gitmekten asla çekinmez fakat Brandon’un daha kirli planları vardır. Bu tüm karmaşa aslında kaostan başka bir şey getirmeyecektir.

TİLKİ ANDREİ ALTINLARLA SELFİE ÇEKİYOR

Kurtlar Vadisi Pusuda Polata verilen sandığın içinde ne var | 4 Aralık fragman

Kurtlar Vadisi Pusu dizisi oyuncuları Cahit Kayaoğlu ve Erhan Ufak Elazığ’da hayranlarıyla buluştu.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin sevilen oyuncularından ’Cahit’ karakterini canlandıran Cahit Kayaoğlu ve ’Güllü Erhan’ karakterini canlandıran Erhan Ufak özel bir davet için geldikleri Elazığ’da hayranlarıyla bir araya geldi. Cahit Kayaoğlu’nun iş yerinin açılışına katılmak üzere kente gelen Kayaoğlu ve Ufak, cadde üzerinde hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Kalabalık hayran topluluğu dizi oyuncularıyla fotoğraf çekebilmek için uzun kuyruklar oluşturdu.

Haberin Devamı

Memleketi olan Elazığ’a her fırsatta geldiklerini belirten Cahit Kayaoğlu, "bugün kardeşimin iş yerinin açılışına geldik. Elazığ’ı çok seviyoruz. Her fırsatta gelmeye çalışıyoruz. Dizide de her şey yolunda. Yeni bölüm hazırlıkları var" dedi.

Erhan Ufak ise, "Bugün çok sevdiğimiz memleketimizdeyiz. Elazığ’ın yeri bizim için ayrı. Buradaki vatandaşlar bizleri yakından takip ediyor. İlgilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Dizi oyuncuları iş yerinin açılışını gerçekleştirdikten sonra cadde üzerinde kendilerini bekleyen hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

KURTLAR VADİSİ’NİN UNUTULMAYAN OYUNCULARI

Özgü Namal (Elif Eylül), Oktay Kaynarca (Süleyman Çakır), Selçuk Yöntem (Aslan Akbey), Gürkan Uygun (Memati Baş), İpek Tenolcay (Nesrin Çakır), Seray Sever (Derya Çakır), Nihat Nikerel (Seyfo), Kenan Çoban (Abdülhey Çoban), Raci Şaşmaz (Ali Candan), Zafer Ergin (Mehmet Karahanlı), Baykal Saran (Hüsrev Ağa), İstemi Betil (Laz Ziya), Atilla Olgaç (Kılıç), Tarık Ünlüoğlu (Testere Necmi) Haldun Boysan (Tombalacı Mehmet), Adnan Biricik (Nizamettin Güvenç), Nişan Şirinyan (Samuel Vanunu), Sönmez Atasoy (Halil İbrahim Kapar), Erdem Ergüney (Deli Hikmet)

Haberin Devamı

Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu'nun 3 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak 239. bölüm fragmanı...

KURTLAR VADİSİ PUSU OYUNCULARI

Necati Şaşmaz, Çiğdem Batur, Ali Buhara Mete, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak, Gaye Gürsel. KVP’nin yönetmen sandalyesinde Doğan Ümit Karaca oturuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!