Kurtlar Vadisi Pusu 233. bölüm: 'Kordon Celil' Şedid kampında!

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Pusu 233. bölüm: Kordon Celil Şedid kampında
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2014 11:32

Kurtlar Vadisi Pusu 233. bölmüyle 9 Ekim Perşembe günü Kanal D'de. Kara artık yok peki Polat Alemdar'ın yol haritası nasıl olacak, Ömer Baba, Şedid kampından kurtulabilecek mi?

Haberin Devamı

Kurt Seyit ve Şura’nın yayın saati geçtiğimiz günlerde saat 20:00’dan 22:25’e alınmıştı. Kıvanç Tatlıtuğ, Fahriye Evcen ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrollerini üstlendiği dizinin yayın günü de değişti. Artık perşembe geceleri ekrana gelecek olan dizinin Ocak ayından önce yayından kaldırılması söz konusu olmazken Perşembe akşamlarının “Kurtlar’ın Savaşı”na dönüşeceği aşikâr görünüyor.

Her hafta Perşembe akşamları milyonlarca kişiyi ekrana çeken ‘Kurtlar Vadisi Pusu’ 233. Yeni bölümüyle bu akşam yayınlanacak. Umut Tabak tarafından seslendirilen Polat Alemdar, babasını kurtarabilmek içim Şedid kampını basacak. Tabi bu baskın göründüğünde daha da zor. Karşılaştığı engelleri ve düşmanları Sis Ekibi ile birlikte yok etmeye yemin eden Polat, geçen hafta Kara’nın intihar etmesiyle büyük bir kayıp yaşamıştı. Kara rolüne hayat veren hakan Boyav bu sezon ‘Beyaz Karanfil’ dizisinde ali Sürmeli ve Kenan Çoban ile birlikte başrol oynayacak.

Haberin Devamı

Yeni bölümde bu akşam gizli ve kurnazca planlarına devam eden Mr. Key harekete geçmeye başlar. Bakalım dört bir koldan hayata geçirdiği hamleler nasıl sonuçlar doğuracak. Ayasofya’daki büyük buluşmanın ardından Amon (Andy Garcia) İstanbul’da hiç akla gelemeyecek ve izleyiciyi şaşırtacak isimlerle buluşur. Güllü Erhan’ın ise halletmesi gereken ufak bir meselesi vardır, ama bu ona pahalıya mâl olacaktır.

'Vadi'ye inen Şefkat Tepe'nin Kordon Celil'i de Polat Alemdar ile birlikte çatışmadan çatışmaya girecek.

KGT’nin desteğini arkasına alan Polat Alemdar Şedid’e düzenleyeceği baskından kayıpsız ayrılmanın planlarını yaparken Cahit ise akıllıca organize ettiği oyunları sürdürmektedir. Hesaba katmadığı şey ise Hakkı ve Fehmi’nin farklı istekleridir. Akif o çok istediği ringe çıkacak ve dişli rakibiyle karşı karşıya gelecek. Yüzüp yüzüp kuyruğuna kadar gelen Akif’in artık karşısında çok zorlu bir rakibi var. Mehmet Karahanlı yani bir zamanlar Türkiye’nin en büyük baronun kızı olan Safiye ise yardım amaçlı gittiği yerlerde kendi gibi gönüllü insanlarla tanışacak ve onlarla el ele verecek.

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu 233. bölüm: Kordon Celil Şedid kampında

Kurtlar Vadisi Pusu 233. bölüm 9 Ekim perşembe saat 20:00'da Kanal D'de.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!