'Küçük Ağa' Emir Berke Zincidi reklam filminden ne kadar ücret aldı?

Güncelleme Tarihi:

Küçük Ağa Emir Berke Zincidi reklam filminden ne kadar ücret aldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2015 17:43

Daha önce “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” adlı dizide “Küçük Osman” karakteriyle milyonlarca seyircinin kalbinde taht kuran küçük oyuncu Emir Berke Zincidi şimdilerde “Küçük Ağa”da sevenlerinin karşısına çıkıyor. Son dönemin popüler çocuk yıldızı Emir Berke Zincidi'nin, 'Bonus' reklam filminden 700 bin lira kazandığı iddia ediliyor.

Haberin Devamı

Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisinde oynadığı karakteri Osman’ı o kadar güzel canlandırdı ki, izleyiciyi kimi zaman gözyaşlarına boğdu kimi zaman gülümsetti. Şimdilerde ise yaramazlığa doymayan ekranların Küçük Ağa'sı. 7'den 70'e herkesin beğenisini kazanan Emir Berke Zincidi, ekrandaki oyunculuk serüvenine son sürat devam ediyor.

KÜÇÜK YILDIZ SERVETİNE SERVET KATTI

Şimdilerde 'Küçük Ağa' dizisindeki 'Memocan' karakteriyle dikkatleri üzerine çeken 9 yaşındaki Emir Berke, artık oyunculuğunun yanında kazandığı paralarla da konuşulmaya başlandı. Selami Şahin'le beraber kameralar karşısına geçen Emir Berke'nin, bir bankanın reklam filminden kazandığı ücretse dudak uçuklattı.

Küçük Ağa Emir Berke Zincidi reklam filminden ne kadar ücret aldı


'BONUSÇUK'A REKOR ÜCRET

Küçük oyuncunun 'Bonusçuk' rolünü üstlendiği bu reklam filminden 700 bin lira aldığı iddia edildi. Emir Berke'nin aynı zamanda oynadığı 'Küçük Ağa' dizisinden de bölüm başı 15 bin lira aldığı kulaktan kulağa dolaşan haberler arasında.

Haberin Devamı

Emir Berke Zincidi, Küçük Ağa dizisinde ise anne ve babasının boşanma kararından çok etkilenen ve binbir türlü yaramazlığı yapma potansiyeli yüksek olan 6 Mehmet Can'ı canlandırıyor.Evde, okulda ve mahallede yaramazlık yapmaya doymaz.

"YARAMAZLIKLAR PRENSİ" KÜÇÜK AĞA

Başrollerini; Birce Akalay, Sarp Levendoğlu, Zeki Alasya ve Emir Berke Zincidi paylaştığı “Küçük Ağa” dizisi Kanal D’de ekrana geliyor.

BAKMADAN GEÇME!