Bakırköy'ün konuğu Çetinkaya

Güncelleme Tarihi:

Bakırköyün konuğu Çetinkaya
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2018 16:58

Bensu Kaya ile Bakırköy Söyleşileri, 25 Mart Pazar, saat 14.00’te, değerli Türk Sanat Müziği sanatçımız Vedat Çetinkaya ile devam ediyor.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde “Altın Şarkılar” isimli bir albüm çıkaran Vedat Çetinkaya, Bakırköy’ün dünü ve bugününü sanat penceresinden anlatacak.
Gazeteci – Yazar Bensu Kaya’nın ülkemizde ve Bakırköy’de iz bırakan Bakırköylü isimlerle yaptığı söyleşiler, katılımcılar tarafından büyük ilgiyle takip ediliyor.

Söyleşiler bugüne dek Araştırmacı – Yazar Turgay Tuna, Türk Halk Müziği Eğitmeni Celal Yılmaz, Tiyatro - TV Sanatçısı Cihat Tamer, Tiyatro Sanatçısı – Eğitmeni Erdoğan Sıcak ve TOFD (T. Omurilik Felçlileri Derneği) Başkanı Ramazan Baş ile düzenlendi.

Bakırköyün konuğu Çetinkaya

İstanbul’un, tarihi Bizans dönemine dayanan; kara-deniz-hava ve raylı ulaşımın odak noktası halinde, eğitimden sağlığa, kültür - sanattan eğlenceye, turizmden alışverişe dek sunduğu avantajlarla cazibe merkezi olan Bakırköy’ün dünü ve bugününden kesitler, izleyenleri hatıralarla dolu bir yolculuğa çıkarıyor.  Bakırköylüler Derneği’nde düzenlenen söyleşiler, önümüzdeki süreçte de devam edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!