'Kocan Kadar Konuş 2: Diriliş'in Londra galası yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Kocan Kadar Konuş 2: Dirilişin Londra galası yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2016 14:06

İngiltere’nin başkenti Londra’da, geliri İMECE Kadın Merkezi’ne bağışlanan “Kocan Kadar Konuş 2- Diriliş” filminin galası, dün gece gerçekleştirildi. 

Haberin Devamı

Londra merkezli İmece Kadın Merkezi’nin Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) ile ortaklaşa düzenlediği galaya, filmin oyuncularından Ezgi MolaMurat Yıldırım, yönetmen Kıvanç Baruönü ve BKM Genel Müdürü Zümrüt Arol Bekçi de katıldı. 

Beşiktaş Kültür Merkezi imzası taşıyan filmin gala geliri BKM tarafından İMECE Kadın Merkezi'ne bağışlandığı açıklandı.

Kocan Kadar Konuş 2: Dirilişin Londra galası yapıldı


KADINLAR İLK SIRADA


Çoğunluğunu kadınların oluşturduğu izleyiciler, Ezgi Mola ve Murat Yıldırım ile fotoğraf çektirirken, genç oyuncular gördükleri ilgiden memnun olduklarını dile getirdiler 

Kocan Kadar Konuş 2: Dirilişin Londra galası yapıldı


Oyuncular, film başlamadan yaptıkları konuşmalarda kadına şiddeti kınayarak, erkeğin ahlaklı yetişmesi görevinin kadınlara düştüğünü belirttiler.

Haberin Devamı


Kocan Kadar Konuş 2: Dirilişin Londra galası yapıldı


Cineworld Wood Green’de düzenlenen gösterim sonrası beyazperde önünde söyleşi yapıldı. Galanın açılış konuşmasını yapan İMECE Kadın Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Semra O’Reilly; derneğin ruhsal, fiziki şiddete uğrayan kadınları yanına aldığını, onlara danışmanlık yaptığını, ruh sağlığı desteği verdiğini belirterek, gecenin tüm gelirini derneğe bağışlayan BKM’ye, film yönetici ve oyuncularına teşekkür etti.

SIRADA KÖLN VE ROTTERDAM VAR

Geceye Londra Tanıtma ve Turizm Ofisi'nden Ümit Bozdağ, İMECE’nin kurucularından Barones Meral Ece-Hüssein, çok sayıda sivil toplum kurumu başkanı, yöneticisi de katıldı. 

Yurt dışı galasında bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten oyuncular, “Londra’ya ilk defa geliyoruz. Buradan Köln ve Rotterdam’a gala için gideceğiz. Gördüğümüz ilgiye çok teşekkür ederiz. Güzel bir film oldu. Bize üçüncüsü olup olmayacağı soruluyor, zaman gösterecek. Ortada güzel bir film var” dediler.

Birbirlerini 14 yıl tanıyan “Efsun ve Sinan”ın düğün öncesi yaşadıklarını anlatan komedi türündeki film, Londra izleyicilerinden tam not aldı.

Kocan Kadar Konuş 2: Dirilişin Londra galası yapıldı


Filmin sanatçıları gece sonunda alkışlarla yeniden sahneye gelerek, sorulara yanıt verdiler.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!