Kocamın ailesi izle yeni bölümde Ümit geri dönüyor | FOX TV

Güncelleme Tarihi:

Kocamın ailesi izle yeni bölümde Ümit geri dönüyor | FOX TV
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2015 15:06

Kocamın Ailesi 28. bölüm fragmanı yayınlandı. 15 Ocak Perşembe perşembe günü FOX TV'de ekranlara gelecek olan Kocamın Ailesi dizisinin 28. bölümünde Rıza’nın planları, Şeniz’i iyice köşeye sıkıştırırken aile Pelin’in velayet davasıyla meşguldür. Yeni bölüm fragmanını haberin devamından izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Kocamın Ailesi Yeni Bölüm 15 Ocak’ta FOX TV Ekranlarında!

Güneş’in içine düştüğü durum hayatındaki iki erkeği telaşa düşürürken gençler cephesinde işler karışmaya devam eder. Ar ailesi tam rahat bir nefes almaya hazırlanırken, içlerinden biri hakkında öğrendikleri, herkesi şok etmeye yeter.

Kocasını seven ailesine katlanır. Çocuklarından biri 25 yıl önce kaybolmuş, geleneksel, kalabalık bir Türk ailesi... Çok sevdiği eşini kaybetmiş Tarık... Birbirinden çok farklı iki aile komşu olursa ve Tarık'ın aslında kaybolan o çocuk olduğu ortaya çıkarsa ne olur? Tabi ki tam bir komedi olur. Ünlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken, sırlarıyla sizi meraklandıracak, neşeli hikayesiyle içinizi ısıtacak; Kocamın Ailesi FOX'ta!

FOX TV CANLI YAYIN AKIŞI

OYUNCU KADROSU: Selen Seyven, Gökhan Alkan, Yeşim Salkım, Seray Kaya, Ayşe Nil Şamlıoğlu, Zuhal Yalçın, Şehsuvar Ateş, Yıldız Kültür, Füsun Kostak, Genco Özak, Erman Okay, Beren Gökyıldız, Kadir Kandemir, Denizhan Kınacıgil.

Haberin Devamı

Kocamın ailesi izle yeni bölümde Ümit geri dönüyor | FOX TV

KOCAMIN AİLESİ 28. BÖLÜM FRAGMANI - FOX TV

BAKMADAN GEÇME!