Kocamın ailesi izle yeni bölümde Rıza hapisten çıkıyor | FOX TV

Güncelleme Tarihi:

Kocamın ailesi izle yeni bölümde Rıza hapisten çıkıyor | FOX TV
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2015 17:08

Kocamın Ailesi 29. bölüm fragmanı yayınlandı. 22 Ocak Perşembe perşembe günü FOX TV'de ekranlara gelecek olan Kocamın Ailesi dizisinin 29. bölümünde kritik bir fotoğraf her şeyi değiştirecek ve Rıza hapisten çıkmanın yolunu bulacak.Yeni bölüm fragmanını haberin devamından izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Şeniz, Rıza’nın başına açtığı sorunlardan nasıl kurtulacağını düşünürken gittikçe daha çok batağa saplanmakta. Güneş ise Rıza Bakır’ın peşini bırakmamaya kararlı. Gençler cephesi, üçüncü kişiler yüzünden karmakarışık. Tarık ise kaderinin onun için çizdiği yolda karşısına çıkacaklardan habersiz ilerlemekte.

FOX TV CANLI YAYIN AKIŞI

Kritik bir fotoğrafın etrafında gelişecek olan Kocamın Ailesi yeni bölüm bu akşam Fox TV’de saat 20.00'da ekrana gelecek. Kocamın Ailesi 29. bölüm hemen her karakter için farklı yolların ortaya çıktığı bir bölüm olacak. Rıza hapishaneden kurtulmanın bir yolunu bularak Şeniz’i daha da batağa sokacak. Gençlerin durumu iyice karışırken Tarık başına geleceklerden habersiz… Kocamın Ailesi 29. yeni bölümle ilgili dizinin yeni bölüm fragmanı haberin devamında izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Kocamın ailesi izle yeni bölümde Rıza hapisten çıkıyor | FOX TV

OYUNCU KADROSU: Selen Seyven, Gökhan Alkan, Yeşim Salkım, Seray Kaya, Ayşe Nil Şamlıoğlu, Zuhal Yalçın, Şehsuvar Ateş, Yıldız Kültür, Füsun Kostak, Genco Özak, Erman Okay, Beren Gökyıldız, Kadir Kandemir, Denizhan Kınacıgil.

Kocamın Ailesi 29. BÖLÜM FRAGMANI – 22 OCAK PERŞEMBE

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!