Kiraz Mevsimi'de Ayaz, Derin'den sinirini fena çıkartır!

Güncelleme Tarihi:

Kiraz Mevsimide Ayaz, Derinden sinirini fena çıkartır
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2014 10:41

Kiraz Mevsimi'nin 6 Aralık cumartesi gecesi ekrana gelmeye hazır olan 22. bölümün fragmanı yayınlandı (Video izle). Bu arada Derin karakterini canlandıran Özgür Çevik, Fox TV'de ekrana gelen ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizisinden ayrıldığını açıkladı.

Haberin Devamı

Özgür Çevik Twitter sayfasından: "Sevgili Kirazcanlar.. Haftaya yayınlacak olan 22. bölüm itibariyle Kiraz Mevsimi dizisindeki 9 bölümlük konuk oyunculuğum bitmiş olacaktır.." "Kiraz Mevsimi'nde oynamış olduğum karakterden çok keyif aldığımı söylemek isterim.." diye yazdı.

Derin Öykü'yü kaçırıyor ve bir dağ evine götürüyor fakat Ayaz onları buluyor. Derin, "Seni daha erken bekliyordum Ayaz." Kiraz Mevsimi'nin yeni bölüm tanıtımı yayında! Ekranların birbirlerine en çok yakışan çiftlerinden Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu’nun başrollerini paylaştığı Kiraz Mevsimi yeni bölümüyle 6 Aralık Cumartesi akşamı 20.15’de FOX TV'de.

Kiraz Mevsiminin son bölümünde foyası ortaya çıkan Derin herkesin önünde rezil olmuş ve ortamı terk etmek zorunda kalmıştı. Ayaz ve Mete, Derin’in gizlice kaydettiği CD’leri deşifre ederek ona güvenilmeyeceğini kanıtlamışlardı fakat Derin “intikam soğuk yenen bir yemektir” sözünün tam tersine sıcağı sıcağına o akşam evi terk ederken evin elektriklerini keser ve Öykü’yü de yanında götürür. Ne olduğunu anlayamayan Ayaz, Öykü’nün kaçırıldığını görünce çılgına döner.

Haberin Devamı

Kiraz Mevsimi 22. Bölüm fragmanı yayınlandı. 6 Aralık cumartesi gecesi FOX TV’de 20.15’te yayınlanacak olan yeni bölümde Ayaz, Öykü’nün yerini öğrenir. Son model kırmızı spor arabasıyla, Derin’in Öykü2yü kaçırdığı da evine gider. Yolda yaptığı hız hiç önemli değildir çünkü zamanla yarışmaktadır. Derin, Ayaz’ı karşısında görünce şok olur ama bozuntuya vermez tam aksine pişkin pişkin “ Seni daha erken bekliyordum Ayaz” diyerek, sanki bütün bunları planlamış hissi vermek istercesine üste çıkmaya çalışır.

KİRAZ MEVSİMİ 22. BÖLÜM FRAGMANI – 6 ARALIK PAZAR

Ayaz’ı ise o saatten sonra kimse durduramaz artık ve Derin’in yakasına yapışır. Onu tek yumrukla yere indirir. İkili yerde kavga ederken Öykü ise sadece bağırmakla yetinir çünkü elinden hiçbir şey gelmez.

Kiraz Mevsimide Ayaz, Derinden sinirini fena çıkartır

BAKMADAN GEÇME!