Kiraz Mevsimi 28. bölümde Öykü ve Ayaz sözleniyorlar!

Güncelleme Tarihi:

Kiraz Mevsimi 28. bölümde Öykü ve Ayaz sözleniyorlar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2015 15:05

Kiraz Mevsimi yeni bölümde neler olacak? Ayaz ve Öykü tüm olumsuzluklara rağmen kendi aralarında sözleniyorlar ve mutluluğa ilk adımlarını atıyorlar. Ayaz, Mete'ye aba altıdna sopa göstererek onu sert bir şekilde uyarıyor. Öykü ile kendilerini ayırmaya hiç kimseye gücünün yetmeyeceğini söylüyor.

Haberin Devamı

Ekranların birbirlerine en çok yakışan çifti olan Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu’nun başrollerini paylaştığı Kiraz Mevsimi’nde Öykü ve Ayaz sözleniyor. Kiraz Mevsimi 28. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm 17 Ocak Cuamrtesi akşamı FOX TV'de ekrana gelecek. İşte yeni bölüm özeti ve fragmanı...

Kiraz Mevsimi son bölüm büyük bir süprize sahne oldu. Özellikle Öykü ve Ayaz arasındaki romantik anları ile dikkat çeken Kiraz Mevsimi son bölümün finali izleyicileri şaşkına çevirdi. Mete, Ayaz’ın önünde Öykü’yü dudaklarından öptü! Peki bu aşamaya nasıl gelindi? İşte Kiraz Mevsimi son bölümden detaylar…

GEÇTİĞİMİZ BÖLÜM NELER OLDU?
“Öykü benim için bambaşka. O bir kelebek gibi… Kanadında bir sürü öykü taşıyor. Masal kuşu gibi. Onunlayken her gün başka bir hikayenin başkahramanı oluyorsun.” Ayaz Öykü’yle ilişkilerine yepyeni bir boyut kazandırmak üzere büyük bir sürpriz planlar. Birlikte şehir dışına doğru yolculuğa çıkarlar. İşyerinde yaşadığı can sıkıcı gelişmelerle morali bozuk olan Öykü için de bu küçük tatil iyi gelecektir. Ancak yolda yaşadıkları aksilikler Ayaz’ın bütün planını alt üst eder. Ayaz tam herşeyi yoluna koymuşken, Mete’nin getirdiği haberler işlerin yeniden karışmasına sebep olur. Mete, Öykü’den şirketin geleceği için bir süre daha karısı rolünü oynamasını ister. Ayaz bu isteğe karşı çıkarken Öykü Mete’yi yüz üstü bırakmak istemez. Bu fikir ayrılığı, Ayaz ve Öykü için yeni bir inatlaşmanın başlangıcıdır. Oynadıkları evcilik oyunu Önem’in de hamlesiyle içinden çıkılmaz bir hal alır.

Haberin Devamı

KİRAZ MEVSİMİ GENEL KONU:
Çocukluğunda beri en yakın dostu Burcu’nun abisi Mete’ye aşık olan Öykü ilerde bir gün başarılı bir modacı olmak istemektedir. Herkesten gizlediği aşkı Mete’yi mahalleden arkadaşı Şeyma’ya kaptırır ve hislerini kalbine gömer. Öykü komik tesadüfler sonucunda Mete’nin ortağı ayaz ile tanışır. Ayaz ukala ve çapkın bir tiptir. Birbirlerine zıt bu iki kişi kaderin kendilerine oynadığı oyunlar sonucunda her fırsatta bir araya gelir ve aralarında romantik ama bir o kadar da komik bir ilişki başlar.

Haberin Devamı

KİRAZ MEVSİMİ OYUNCULARI
Öykü Acar - Özge Gürel, Ayaz Dinçer - Serkan Çayoğlu, Mete Uyar - Dağhan Külegeç, Şeyma Çetin - Nilperi Şahinkaya, Burcu Uyar - Nihal Işıksaçan , Bora - Necip Everest, İlker Korkmaz - Serkan Börekyemez , Sibel Korkmaz - Fatma Toptaş, Olcay - Nezih Cihan Aksoy, Rıza - Serdar Çakmak, Emre Yiğit - Aras Aydın , Önem - Neslihan Yeldan, Meral - Ayşegül Ünsal, Bülent - Hakan Çimenser, Cem - Taner Berke Sarıkaya, Doğan - Burak Şahan Gönültaş, Gülseren - Canan Saran.

Kiraz Mevsimi 28. bölümde Öykü ve Ayaz sözleniyorlar

Kiraz Mevsimi’nin Öykü’sünü biraz tanıyalım.. Dizide Tekstil ve Moda Tasarımı okuyan ve ileride ünlü bir modacı olmayı hayal eden (Güllerin Savaşı’nda Gülru karakterini anımsatıyor) Özge Gürel, dünyaya gözlerini 5 Şubat 1997’de açtı. İstanbul – Silivrili bir aileden gelen üç kız kardeş olan Gürel, Beykent Üniversitesi, Uluslararası Ticaret Bölümü mezunu. Özer Ferit’ten aldığı özel derslerin ardından “Kızım Nerede” dizisinin çekimlerine katılan Özge ilk oyunculuk deneyimini de bu dizide yaşar ve sektöre adım atar.

Haberin Devamı

KİRAZ MEVSİMİ 28. BÖLÜM FRAGMANI – 17 OCAK CUMARTESİ

Haberin Devamı

Ekranların en sevilen dizisi Kiraz Mevsimi 28.bölüm fragmanı yayınladı. Kiraz Mevsimi 28. yeni bölümü ile 17 Ocak Cumartesi günü FOX TV'de ekrana gelecek. Öykü ve Ayaz arasında romantik anlar yaşanacak…

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!