Kedi Özledi filmi izle | FOX TV Canlı yayın akışı

Güncelleme Tarihi:

Kedi Özledi filmi izle | FOX TV Canlı yayın akışı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2014 16:26

Engin Günaydın ile başrollerini paylaştığı Galip Derviş dizisi ile tanınan Algı Eke ve Geniş Aile ise üne kavuşan ve şimdilerde Ben Bilmem Eşim Bilir’i sunan İlker Ayrık’ın başrollerini üstlendikleri “Kedi Özledi” filmi bu akşam FOX TV’de izlenebilecek.

Haberin Devamı

Yönetmenin uzun süredir üzerinde çalıştığı üçlemenin ilk filmi. Modern hayatta birbirini çok seven ancak ilişkilerinde sorunlar yaşayan bir çiftin, bir kedi aracılığıyla ilişkilerini onarması süreci anlatılıyor. iki aşığın, etrafındaki insanlar tarafından yıpratılmaya çalışılan ilişkileri, arada kalan kedi sayesinde düzelmeye başlar.

Kedi Özledi filmi, birbirlerini çok seven ancak ilişkilerinde sorunlar yaşayan bir çiftin, bir kedi aracılığıyla ilişkilerini onarmaya çalışma sürecini anlatıyor. Otuzlu yaşlarında olan Kıymet ve Kadir, üniversite bittikten sonra tanışmış ve o andan sonra da hiç ayrılmamıştır.

FOX TV CANLI YAYIN AKIŞI

Ne var ki çevrelerindekiler için 'örnek ilişki' timsali olan bu birliktelik, Kadir'in arkadaşlarının sınırları zorlayan çapkınları nedeniyle sorunlarla karşılaşmaya başlar. Geldikleri son aşama ise iki tarafın da aklına gelmeyecek türden karmaşıktır.

Haberin Devamı

Kedi Özledi filmi izle | FOX TV Canlı yayın akışı

Yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan'ın üstlendiği Kedi Özledi, yönetmenin uzun süredir üzerinde çalıştığı üçlemenin ilk filmi. Romantik Komedi türündeki filmde İlker Ayrık, Algı Eke, Selim Erdoğan ve Oya Aydoğan gibi isimler rol alıyor. Senaryosuna Baykut Badem ve Filiz Ekinci’ye ait olan film 24 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00'da FOX TV'de.

KEDİ ÖZLEDİ FİLMİ FRAGMANI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!