Karagül izle 63. Bölüm özeti ve FOX TV canlı yayın akışı

Güncelleme Tarihi:

Karagül izle 63. Bölüm özeti ve FOX TV canlı yayın akışı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2014 15:51

FOX TV ekranlarında yayınlanan Karagül dizisi müthiş bir bölüm ile ekrana geliyor. İşte dizi özeti ve Karagül'ün son bölüm fragmanı. Karagül'ün merakla beklenen ve 19 Aralık Cuma günü yayınlanacak 63. bölümünde Melek’in ortadan kaybolmasını Kendal kendi çıkarlarını düşünerek kimseye haber vermez. FOX TV canlı yayın akışına haberin devamından ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

Melek'in ortadan kaybolması konusunda endişelenen Özlem, Oğuz komutana haber verir. Elindeki bilgileri birleştiren Oğuz, Melek’in kaçırıldığını anlar ve tüm gücüyle Özlem’in abilerinin peşine düşer.

BARAN, EBRU’YA YARDIM EDER

Ebru, Fırat’ın kızından gelen mektupları bulduktan sonra, onları buluşturmak için plan yapar ve bu planda ona en çok yardım edecek kişi Baran olur. Narin, onların yakınlaşmasını uzaktan izlemek zorunda kalır.

KARAGÜL DİZİSİNDE HANGİ OYUNCU KİMİ CANLANDIRIYOR?
Ebru Sezgin Şanverdi - Ece Uslu ( Murat'ın eşi), Murat Şanverdi - Özcan Deniz, Kendal Şanverdi - Mesut Akusta ( Murat'ın abisi), Baran Şanverdi - Mert Yazıcıoğlu ( Murat ve Ebru'nun oğlu)
Maya Şanverdi - İlayda Çevik ( Murat ve Ebru'nun kızı )i, Ada Şanverdi - Ayça Ayçin Turan ( Murat ve Ebru'nun kızı ), Özlem Şanverdi - Hilal Altınbilek ( Kendal'ın 2.eşi ), Kadriye Şanverdi - Şerefi Sezer ( Murat ve Kendal'ın annesi), Narin Mecan - Özlem Conker ( Murat'ın teyze kızı, Murat'ın dini nikâhlı eşi), Fırat Mecan - Yavuz Bingöl (Narin'in abisi, Murat'ın teyzesinin oğlu)

Haberin Devamı

KARAGÜL 63. BÖLÜM FRAGMANI – 19 ARALIK CUMA

KADRİYE’YE NE OLACAK?

Melek’i merak eden ve arayan Kadriye’nin aldığı cevap, onun yaşlı kalbi için artık çok fazladır. Buna dayanamayan Kadriye, olduğu yere yığılır. Melek’i kaçıran Sabri için artık geri dönüş yoktur.. Bu namus davası temizlenecektir.

FOX TV CANLI YAYIN AKIŞI

KENDAL İÇİN KÖTÜ SÜRPRİZ

Kendal’ı arayarak Melek’e karşılık Özlem’i istediğini söyler. Kendal, başına geleceklerden habersiz Özlem’le beraber buluşma yerine gider. Bu büyük buluşma kimsenin beklemediği bir şekilde sonuçlanır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!