Karadayı izle Savcı Turgut geri dönüyor!

Güncelleme Tarihi:

Karadayı izle Savcı Turgut geri dönüyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2015 09:46

Karadayı dizisi 94. bölümde neler olacak? Karadayı’nın 19 Ocak Pazartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde Savcı Turgut sürprizi yaşanacak. Karadayı’nın geçtiğimiz sezonunda Necdet’in (Erkan Avcı) elleriyle boğduğu Savcı Turgut karakteri tüm acımasızlığına rağmen fenomen olmuştu.

Haberin Devamı

Bugün günlerden Karadayı... Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel'in başrollerinde oynadığı Karadayı'ya 65. bölümde veda eden Savcı Turgut Karadayı'ya geri dönüyor. Karadayı’da sürpriz gelişme. ATV ekranlarında yayınlanan ‘Karadayı’ dizisinde ‘Savcı Turgut’ karakterini canlandıran Yurdaer Okur diziye geri dönüyor.

Geçen sezon senaryo gereği öldürülen Savcı Turgut karakterini canlandıran Yurdaer Okur diziden ayrılmış ve yeni sezonda Star’da 13 bölüm yayınlandıktan sonra final yapan Reaksiyon dizisinde rol almıştı.

KARADAYI 94. BÖLÜM ÖZETİ

Mahir, adaletin yerine gelmesi için doğru bildiği yolda kirlenmeden yürümeye çalışırken, sonunda babasının anlatmak istediği noktaya gelmiştir. Annesi ve küçük Nazif'in katili Seyit'i öldürüp, İlknur'a zarar vermesine engel olmuştur ama temiz kalmayı başaramamıştır. Bir canı almış olmanın ağırlığı vicdanına ve omuzlarına çöker.

Haberin Devamı

Mahir bu yükle başa çıkmaya çalışırken, Seyit'in öldürüldüğünü öğrenen kabadayılar artık ondan kurtulmaları gerektiğine karar verirler. Bunun için Mahir'i tek başına savunmasız bir şekilde kıstıracaklardır. Mahir kabadayıların oyununa gelecek midir? Seyit'in ölüm biçimi ve Mahir'in davranışları Feride'nin şüphelenmesine neden olmuştur. Kuşkularının boşa çıkması için dualar ederek Mahir'in Seyit'i öldürüp öldürmediğini anlamaya çalışır. Feride sevdasının Seyit'i öldürdüğünü öğrenecek midir? Necdet Ayten'i ikna etmesi için Feride'yi tehdit etmiştir. Feride'nin Ayten'i ayaklarına getirmesini beklerken gelişen olaylar Necdet'in korku dolu anlar yaşamasına neden olacaktır.

Olmadık zamanlarda gelen notlar ve özel eşyalar Necdet'e bir tek kişiyi hatırlatmaktadır. Turgut Akın. Necdet Turgut Akın'ın yaşadığını düşünmeye başlamıştır. Necdet haklı mıdır? Turgut Akın'ın gerçekten hayatta olma ihtimali var mıdır?

KARADAYI 94. BÖLÜM FRAGMANI – 19 OCAK PAZARTESİ

Yurdaer Okur, 29 Ekim 1974 Rize doğumlu Türk oyuncu.

Bafra Süper Lisesi’ni bitirdikten sonra Akdeniz Üniversitesi “Turizm İşletmeciliği” bölümüne girdi. 3 Sene bu okulda okuduktan sonra İşletmenin kendisine göre olmadığını anladı ve 1994 senesinde Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro tölümünü kazandı. Daha Sonra M.S.Ü Devlet Konservatuar’ında yüksek lisans yaptı.

1999’da Genco Erkal İle tanışan Okur, Dostlar Tiyatrosu’na katılarak Yalınayak Sokrates adlı oyunda oynadı. Ardından 2000 yılında İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda yömiyeli oyuncu olarak yer almaya başladı. Daha sonra, 2002 yılında kadrolu olarak Diyarbakır Devlet Tiyatrosu’na atandı. 2000 yılından başlayarak Devlet Tiyatroların’ bünyesinde bir çok oyunda yer aldı ve yönetmenlik yaptı. Diyarbakırlı Gençlere Drama Dersleri Verdi.

Haberin Devamı

Başarılı oyuncunun geniş kitleler tarafından tanınması ise Köprü dizisinde canlandırdığı Mühendis Tekin karakteriyle olmuştur. 2012 yılı başlarında Sakarya Fırat dizisinde rol alan Yurdaer Okur, şu sıralarda ise Atv’de yayınlanan Karadayı dizisinde Savcı Turgut karakterini canlandırmaktadır.

Karadayı izle Savcı Turgut geri dönüyor

Rol aldığı oyunlar
Ölümü Yaşamak : Orhan Asena – Diyarbakır Devlet Tiyatrosu – 2010
Yastık Adam : Martin McDonagh – Talimhane Tiyatrosu – 2009
Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz : Aziz Nesin – Diyarbakır Devlet Tiyatrosu
Beş Yıl Geçince : Federico García Lorca – Tiyatro Oyunevi – 2006
Hortlaklar : Plautus – Diyarbakır Devlet Tiyatrosu – 2003
Dünyanın Ortasında Bir Yer : Özen Yula – Diyarbakır Devlet Tiyatrosu – 2003
Benerci Kendini Niçin Öldürdü : Nazım Hikmet – İstanbul Devlet Tiyatrosu – 2001
Ben Ruhi Bey Nasılım : Edip Cansever – İstanbul Devlet Tiyatrosu – 2001
Leenane’in Güzellik Kraliçesi : Martin McDonagh – İstanbul Devlet Tiyatrosu – 2000
Ketçaplı Spagetti Rainer Hachfeld – İstanbul Devlet Tiyatrosu – 2000
Yalınayak Sokrates : Maxwell Anderson – Dostlar Tiyatrosu – 1999

Haberin Devamı

Rol Aldığı Film ve Diziler
Karadayı : 2012
Türkan(Sinema Filmi) : 2011
Labirent : 2011
Kılıç Günü : 2010
Sakarya Fırat : 2010
Kısık Ateşte 15 Dakika : 2006
Köprü(Dizi) : 2006
Gen(Film) : 2005
Belalı Baldız : 2005
Aşk Oyunu : 2005
Sır Çocukları : 2002
Aslı ile Kerem : 2002
Çifte Bela : 2001
Tatlı Hayat : 2001
Üzgünüm Leyla : 2000
Evdeki Yabancı : 2000
Dadı : 2000
Ferhunde Hanımlar

BAKMADAN GEÇME!