Karadayı izle 87. bölüm 1 Aralık | Mahir'in planları bozuldu

Güncelleme Tarihi:

Karadayı izle 87. bölüm 1 Aralık | Mahirin planları bozuldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2014 10:06

Mehmet Günsur, Kıvanç Tatlıtuğ, Kerem Bürsin, Furkan Andıç, Sarp Levendoğlu, Serkan Çayoğlu, Çağatay Ulusoy, Yusuf Çim, Şükrü Özyıldız gibi Türk dizilerinin ve sinemasının yakışıklı jönleri arasında yer alan Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünde oynadığı Karadayı 1 Aralık Pazartesi günü ekranlara gelmeye hazır. İşte yeni bölüm fragmanı ve dizi özeti.

Haberin Devamı

Karadayı Mahir ve Hakime Feride herkesten sakladıkları aşklarını gizlice yaşamaktadırlar. Feride’nin bu durumdan rahatsız olduğunu bildiği halde başka çaresi kalmayan Mahir, zaman kaybetmeden dosyayı bulup Belgin’e vermenin peşindedir.

FERİDE İÇİN ŞOK EDİCİ OLAY

Vehbi’den dosyayı almasına Yasin de yardım eder. Mahir hemen dosyayı bulmalı ve Belgin’i susturmalıdır. Feride, Vehbi’ye yemeğe çıkmayı ve Belgin hakkında konuşmayı önerir ve Vehbi’yi bir şekilde ikna eder. Vehbi ise Belgin’i dikkatli olması konusunda uyarır. Vehbi ile buluşmaya giden Feride büyük bir sürprizle karşılaşır.

Rektör, Osman’dan Nail’in kendisini tehdit ettiği için savunma ister. Savunma kurul tarafından değerlendirmeye alınır. Kurul nasıl bir karar alacaktır?

MAHİR HAYDAR'I KORUYABİLECEK MİDİR?

Haberin Devamı

Haydar'ı öldürmek için görevlendirilen kişi kimdir? Osman okuldan atılmak üzeredir. Haydar'ın mütahit ile kavga etmesi Mahir'in planlarını bozmuştur. Handa yaşayan gecekonducular için bir çıkış yolu bulmaya çalışırken olayın kontrolden çıkar. Mahir, Belgin'den kabadayıların Haydar'ı öldürmeye karar verdiklerini ve bu işi kendilerinin halledeceği bilgisini alır. Haydar'ı pasaja saklar ve O’nu öldürmek için görevlendirilen kişi pasajda olduklarını öğrenir.

Karadayı izle 87. bölüm 1 Aralık | Mahirin planları bozuldu

"Oğlun var, dayanağın var derlerdi, yalanmış meğer. Bak benim oğullarıma boyumu geçtiler maşallah lakin ikisi de benden ırak, ikisi de yüzümü yere eğdi. Bir baba için en acısı da bu. Varlık içindeyken yokluklarını yaşamak." İşte bu sözlerle açılıyor Karadayı'nın 87. yeni bölüm fragmanı... Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel'İn başrollerini paylaştıkları Karadayı dizisi yine iddialı bir bölüm ile geliyor.

KARADAYI 87. BÖLÜM FRAGMANI - 1 ARALIK PAZARTESİ

Kenan İmirzalıoğlu'nun oynadığı Uzun Hikaye bu gece 23.25'te ATV'de.

KARADAYI'NIN SENARİSTLERİNDEN YENİ DİZİ

Endemol Türkiye’nin yeni yapılanması ile dizi sektörüne ağırlık vereceğini açıklamasını ardından gözler yeni dizilerine çevrilmişti. ‘Paramparça’, ‘Serçe Sarayı’, kod adı ‘Emanet’ ve hastane dizisi ‘Doktorlar’dan sonraki beşinci dizi projesi ‘Alabora’ oldu. Endemol Türkiye’nin yepyeni dizisi Alabora’dan gelişmeler var! Karadayı ve Kara Para Aşk’ın senaristleri Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın ana hikayesini yazacağı dizi ATV’de ekranlara gelecek. Dizinin erkek başrol oyuncusu ise Fatih Harbiye dizisinde ‘Macit’ karakterini canlandıran Kadir Doğulu oldu. Kanalın FOX TV’den büyük umutlarla transfer ettiği dizi, reytinglere yenilmiş ve ekranlara veda edeceği öğrenilmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!