Karadayı 86. bölüm fragmanı izle (Ali Atay Karadayı'da mı oynayacaktı?)

Güncelleme Tarihi:

Karadayı 86. bölüm fragmanı izle (Ali Atay Karadayıda mı oynayacaktı)
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2014 16:46

Karadayı dizisi 86. bölüm fragmanı yayınlandı. Karadayı yepyeni bölümüyle 24 Kasım pazartesi günü saat 20.00'da ATV ekranlarında. (Sosyete Yusuf karakteri ilk önce Ali Atay'a mı teklif edildi, Ali Atay neden Sosyete Yusuf'u canlandırmadı?)

Haberin Devamı

Leyla ile Mecnun dizisiyle üne kavuşan Ali Atay’ın Karadayı dizisinden teklif aldığı fakat yüksek bir ücret talep ettiği için diziye dâhil edilmediği öğrenildi. Ali Atay’ın Sosyete Yusuf karakterini canlandırması için teklif sunulduğu fakat rekor ücret talep eden Ali Atay’ın Karadayı’da oynayamadığı konuşuluyor.

En son Star TV’de yayınlanan Ben de Özledim dizisinde başrol oynayan son dönemin parlayan aktörlerinden Ali Atay’ın Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel’in başrollerinde oynadığı Karadayı dizisinde Sosyete Yusuf karakterini canlandırması için teklifte bulunuldu. İddialara göre Ali Atay “Sosyete Yusuf” karakterini oynamak için 40 bin TL istedi.

KARADAYI GEÇTİĞİMİZ BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?
Feride trene binip Ankara’nın yolunu tutmuştur. Onun için hem gerisinde doğup büyüdüğü şehri ardında bırakmak hem de aşkına tamamen elveda demek çok zor olsa da kararını vermiştir. Mahir’in ise eli kolu bağlıdır. Aşkına gitme diyemez, dese de onu engelleyemez çünkü davasından vazgeçmeye niyeti yoktur.

Haberin Devamı

KARADAYI 86. BÖLÜM FRAGMANI - 24 KASIM PAZARTESİ

"SOSYETE YUSUF" KİMDİR?

Kulüp işletmecisi ve Kabadayı aleminin en önemli isimlerinden biri olan Sosyete Yusuf’u diğer kabadayılardan ayıran en önemli fark kitap okumayı çok sevmesi, şiire olan ilgisi ve kendine has cezalandırma teknikleridir.

Adab-ı muaşeret kurallarını bildiğini, giyimi ve kuşamıyla, hal ve hareketleriyle ortaya koyan Yusuf’un adı bu yüzden Sosyete’ye çıkmıştır. Çalıştırdığı kulüp aslında kendi pis işlerini döndürdüğü bir paravandır. Sosyete Yusuf karakterine geçtiğimiz sezonlarda Muhteşem Yüzyıl’da Matrakçı Nasuh’u canlandıran Fatih Al can veriyor. 12 Eylül 1976 Ankara doğumlu olan Al, 2003 yılında "Sihirli Annem" ile televizyondaki oyunculuk hayatına adım attı.

Oynadığı filmler: Hazan Mevsimi - Bir Panayır Hikâyesi, Bizim Büyük Çaresizliğimiz, Evdeki Yabancılar ve Daire.

Karadayı 86. bölüm fragmanı izle (Ali Atay Karadayıda mı oynayacaktı)

BAKMADAN GEÇME!