Kaçak Gelinler 16. bölüm: Selim iş hayatına atılır

Güncelleme Tarihi:

Kaçak Gelinler 16. bölüm: Selim iş hayatına atılır
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2014 12:43

Kaçak Gelinler 16. yeni bölümüyle 15 Ekim Çarşamba günü saat 20.00'da TV8 ekrana gelemeye hazırlanıyor. İşte yeni bölüm fragmanları..

Haberin Devamı

"Başarıya giden yolda herşey mübahtır!" İşte Şebnem'in söylediği bu sözcüklerle açılıyor yeni bölüm fragmanı..

3 farklı kadın, tek bir hikayede ortak bir kaderde buluştu. Deli dolu Şebnem, Aklı başında Almilla ve mütevazı Kainat’ın serüveni İzmir Adanan Menderes Havalimanı’nda kesişti. İzmir’de tanışıp, hayatlarına İstanbul’da devam eden Kaçak Gelinler’imiz, pekişen dostlukları ile birbirlerine daha da çok kenetlenirler.

Yeni hayatları rüya gibi başlasa da kimi zaman kabusa da dönecektir. Büyük ümitlerle geldikleri bu koskoca metropolde onları üzen kişiler genelde sevgilileri olur. Hayatlarının erkeğini arayan bu kadınlar bunun bir sonu olmadığını zamanlar anlarlar.

Kaçak Gelinler 16. Yeni bölümde Almilla'nın Özgür ile olan aşkının nasıl ortaya çıkacağı merak konusu ?

Haberin Devamı

Kaçak Gelinler 16. bölüm: Selim iş hayatına atılır

Kaçak Gelinler’de geçtiğimiz bölümlerde neler oldu? Selim ve Şebnem aniden yakınlaşınca, Şebnem hızlıca bir karar alır. Fakat bedelini ödeyeceği bu karar yüzünden eskisi kadar neşeli ve güleryüzlü olamaz. Gidecek yeri kalmayan Şebnem Selim’in teknesinin yolunu tutar.

Teknede yalnız olmayan ve Şebo’nun geleceğinden habersiz olan Selim’in misafirleri vardır. Ege durmadan Kainat’ın peşinde dolanıp durmaktadır. Can bu durumdan bir hayli rahatsızlık duyar. Ege ve Can’ın birbirleriyle tartışmasına şahit olan Kainat bu duruma üzülür.

Almilla’nın ise hem aklı hem gönlü karışıktır. Önder ve Özgür ona yaranabilmek ve gözüne girebilmek için taklalar atmaktadır fakat hiçbiri onun umurunda değildir. İki kafadar ise bu durumu anladıktan sonra artık geri bir adım atmaya karar verirler. Sehina, İstanbul’dan temelli ayrılmaya karar vermiş ve Müfit ise onu durdurmaya çalışmıştı.

Kaçak Gelinler 16. yeni bölüm 1. ve 2. Fragmanı


Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!