İstanbul Komedi Festivali için geri sayım başladı

Güncelleme Tarihi:

İstanbul Komedi Festivali için geri sayım başladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2018 09:06

İstanbul, bu yıl da Kasım ayında BKM’nin organizasyonunda üçüncü kez bir “İstanbul Komedi Festivali”ne ev sahipliği yapacak!

Haberin Devamı

“SÖYLEYİN DE BERABER GÜLELİM!”

BKM, “Söyleyin de beraber gülelim!” sloganıyla üçüncü kez ev sahipliği yapmaya hazırlandığı “İstanbul Komedi Festivali” 2 – 18 Kasım tarihleri arasında BKM Tiyatro, BKM Mutfak Çarşı, BKM Mutfak Uniq, Mall Of İstanbul MOİ Sahne, Kadıköy Halk Eğitim Merkezi, Kadıköy Bahane Sahne ve Nişantaşı Üniversitesisahnelerinde gerçekleştirilecek.

 Bu yıl festivalde sahne alacak şovlardan göze çarpanlar arasında ;

o   Yılmaz Erdoğan’nın yeni çıraklarıyla sahneye koyduğu “Yılmaz Erdoğan ve Çok Güzel Hareketler Bunlar 2. Kuşak

o   “Ata Demirer Gazinosu”

o   Semaver Kumpanya tarafından kapalı gişe oynayan “Cimri”

o   “Deli Kadın” performansıyla Ayşen Gruda

o   “Ahlat Ağacı” ve “Ölümlü Dünya” filmlerindeki başarılı performansının yanı sıra, stand-up’ın yükselen yeni yıldızı Doğu Demirkol

Haberin Devamı

o   Sinema ve TV’nin sevilen ve güldüren yüzleri, yetenekli oyuncular Okan Çabalar “Okan Çabalar Show”, “Bülent Beyin Hikayesi” ile Bülent Emrah Parlak, “Yine Hamileyim” ile Alper Kul da festivalde kahkaha dolu performanslara imza atacaklar.

FESTİVALİN ÇOCUK YÜZÜ!

Festival çocuklar için de birbirinden renkli oyun ve etkinliklere ev sahipliği yapıyor. TV’nin en sevilen çizgi kahramanlarından Kral Şakir “Uzayda Şamata” isimli ilk tiyatro oyunu ile prömiyer  yaparken, Ezo Sunal’ın hazırladığı “Tekerleme Yarışı” ve “Komik Kitaplar”, BKM’nin kapalı gişe sahne şovu “Güldüy Güldüy Show – Çocuk Best Of”, Işıl Kasapoğlu’nun yazıp yönettiği “Nasreddin Hoca Kukla Tiyatrosu” performansları kaçırılmaması gereken gösterimler arasında.

KOMEDİDE GİŞE REKORTMENİ BİR AKTÖR : JIM GAFFIGAN

Dünyanın en yüksek gişe rekorları kıran komedyenlerinden biri olan Jim Gaffigan, Noble Ape Dünya Turnesi kapsamında, Çin, Japonya, İngiltere, Kanada, Paris, Danimarka, İsveç, Norveç, Finlandiya ve İzlanda'dan sonra Kasım’da İstanbul Komedi Festivali kapanış gösterisi için geliyor!

İstanbul Komedi Festivali için geri sayım başladı

İstanbul Komedi Festivali için geri sayım başladı
İstanbul Komedi Festivali için geri sayım başladı


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!