Idris Elba CIA ajanı oldu

Güncelleme Tarihi:

Idris Elba CIA ajanı oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2016 16:55

Beast of No Nation filmiyle Altın Küre ve BAFTA adaylığı kazanan Idris Elba'nın başrolde yer aldığı Bastille Day filminden ilk fragman geldi. Game of Thrones oyuncusu Richard Madden'ın da yer aldığı ilk fragman heyecan yaratıyor.

Haberin Devamı

Prometheus, Pasifik Savaşı ve Thor gibi filmlerin kadrosunda yer alan başarılı oyuncu Idris Elba, son dönemde James Bond rolülye anılıyordu. Son olarak Beast of No Nation filmiyle izleyici karşısına çıkan, Altın Küre ve BAFTA adaylığı kazanan oyuncu yeni filminde bir CIA ajanını canlandıracak. 

GAME OF THRONES OYUNCUSU RİCHARD MADDEN KADRODA

Yayınlanmış olan fragmanıyla aksiyon tutkunlarının dikkatini çeken Bastille Day'in oyuncu kadrosunda Game of Thrones'tan tanıdığımız Richard Madden, Kelly Reilly, Charlote Le Bon, Alexander Cooper gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosu Andrew Baldwin kaleminden çıkarken yönetmen koltuğunda James Watkins ve Jill Gagé oturuyor.

 

 

Haberin Devamı

 ÖZGÜRLÜK GÜNÜ, 13 MAYIS'TA SİNEMALARDA!

Ülkemiz sinema salonlarında Özgürlük Günü ismiyle vizyona girecek olan Bastille Day, kuralları çiğneyen bir CIA ajanının aksiyon dolu hikayesini anlatıyor. Yaşamını Paris'te sürdüren Michael Mason (Richard Madden), hırsızlık sonrasında kendisini CIA'in eline düşmüş halde bulur. Bu dava ile ilgilenen ajan Sean Briar (Idris Elba), hırsızlığın ardındaki büyük gerçeği görüp Michael'in sadece bir piyon olduğunu anlar. Polis güçlerinin merkezindeki büyük çaplı yazışmaları ortaya çıkarmak isteyen Sean Briar, Micheal'i de yanına alarak yazışmaların kaynağını bulmaya çalışacaktır. Emirlere karşı gelen Sean ve Michael hedef haline gelecektir. Düşmanı alt etmek ise ikilinin birlikte hareket etmesine bağlıdır.

 

Haberin Devamı

sinemajor.com Tarafından hazırlanmıştır.

BAKMADAN GEÇME!