İdil Meşe’nin Berlin yolcuğu

Güncelleme Tarihi:

İdil Meşe’nin Berlin yolcuğu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2016 14:27

Hip hop'tan rock'a farklı türlerde müzik üreten birçok müzisyeni ağırlayan ve yeni nesil yerli sahneden on beş ayrı ismi dinleyiciyle buluşturan RedBull.com projesi Warm Up 2016’da Berlin’e stüdyolarında kayda giren isim İdil Meşe oldu. İdil Meşe ile Da Poet’in ilham verici Berlin yolculuğunun videosu RedBull.com’da yayına alındı.

Haberin Devamı

Yeni dönem grupların kendilerini gösterdiği ve dinleyicilere ulaştığı bir performans ve söyleşi videoları serisi olarak www.RedBull.com/music adresinde doğan Warm Up bu sene de genç müzisyenlere destek olmaya devam ediyor. Hip hop'tan rock'a farklı türlerde üreten birçok müzisyeni ağırlayan ve yeni nesil yerli sahneden on beş ayrı ismi dinleyiciye tanıtan Warm Up’ta yeni şarkısıyla Berlin stüdyolarında kayda giren isim İdil Meşe oldu.  

Aktif müzik hayatına 2003’te başlayan İdil; İrlanda, Türkiye, Amerika ve Tuva halk şarkılarından esinlendiği bir repertuvara sahip. İlk albümünü Soundcloud üzerinden yayınlayan genç müzisyen kendi şarkılarıyla birlikte İrlanda'dan Amerika'ya dünyayı gezdi ve birçok ülkede sahne aldı. İdil, redbull.com’a verdiği röportajda; “İrlanda ve İskoçya’yı otostop çekerek dolaştım. Kucağımda gitarım vardı ve istediğim yerde sahne aldım” diyerek macera dolu müzik yolculuğunu anlatıyor. Şarkıcı geçtiğimiz haftalarda Berlin’deki Red Bull Music Academy stüdyolarına giderek Da Poet ile birlikte yeni EP'lerinde yer alacak Infatuation isimli şarkıyı kaydettiler.

Haberin Devamı

Stüdyo kaydını ve İdil Meşe’nin Berlin macerasını bu linkten  izleyebilirsiniz. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!