Hugh Jackman için geri sayım

Güncelleme Tarihi:

Hugh Jackman için geri sayım
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2015 13:57

İstanbul’a gelmek için gün sayan Hugh Jackman Türk yemeklerini çok sevdiği mesajını verdi.

Haberin Devamı

2009 yılı Oscar Ödül törenindeki muhteşem şovuyla tüm dünyada ün kazanan, Hollywood ve Broadway’in gözde ismi Hugh Jackman, 17-18-19-20 Mart tarihlerinde Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde hayranlarıyla buluşacak. Gelmeden önce Türkiye’deki hayranlarına seslenen Jackman, Türk yemeklerini çok sevdiğini, diyette olmasına rağmen beslenme uzmanının önerisine göre her şeyi denemek için sabırsızlandığını söyledi.

Hollywood ve Broadway’in ünlü yıldızı, beyazperdede olduğu kadar sosyal medyada da bir numara. Hugh Jackman’ın Instagram’da 1.3 milyon, Twitter’da ise 4.8 milyonun üzerinde takipçisi var. Geçtiğimiz aylarda meydana gelen iCloud’da ünlü hesaplarının hack’lenmesi krizinden de nasibini alan Hugh Jackman burada, kadın hayranlarının istilasına uğradı. Ünlü yıldızın cep telefonu numarasına ulaşan özellikle Türk kadın hayranları bu olaydan faydalanarak Hugh Jackman’a yüzlerce mesaj gönderdiler.

Haberin Devamı

DEV MÜZİKAL PERFORMANS

Hugh Jackman için geri sayım

Hugh Jackman İstanbul’daki performansında 30 kişilik orkestra ve dançıları ile sahne alacak. Sanatçı, Broadway’de seslendirdiği ‘Singin’ in the Rain’ ve ‘Guys and Dolls’ gibi klasik olmuş müzikallerden yorumlara da yer vereceği ‘An Evening with Hugh Jackman’ gösterisi ile 17 – 20 Mart tarihlerinde Türkiye’deki hayranlarıyla buluşacak. Sezonun bomba isimlerinden biri olan Hugh Jackman’ın bu muhteşem şovunu kaçırmayın!

Detaylı bilgi için: www.zorlucenterpsm.com

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!